2021 г., пролетни къси дамски обувки с кръгло бомбе, дантела, в готически стил, Черни дамски сандали на дебел Висок ток, плисе дамски обувки

Оценка
0
0 Коментари

57.54лв. 82.19лв.
Брой:

Дамски пролетни полусапожки 2021 г., черни дамски ботуши в готически стил с кръгла пръсти дантела, женски ботуши на дебел висок ток в плоска форма Функции:

100% чисто нов и високо качество.

Материал: PU + Гума

Цвят: Както е показано на снимките

Размер: Както е показано на снимките

Опаковка: 1 чифт

Моля, в съответствие с дължината на крака си, за да изберете правилния размер. моля, свържете се с нас, ако не сте сигурни в размера.Моля, докладвайте ми и дължината на стъпалото (без РАЗМЕР във вашата страна), за да можем бързо да ви предложим размер благодаря

Внимание: 1. Цвят може леко да се различават от настройките на монитора на компютъра. 2. Поради разлика в начина на измерване се допуска отклонение в размер на 1-3 см (1 см = с 0.39 инча).Благодарим ви за разбирането!! 3. Размерите не е стандартен размер EUR, и той е само дължината на крака! 4. Стандартен размер в различните страни и при различните производители по-различен, дължината на стъпалото е единственият критерий при избора на размер.

За изображението Снимките на продуктите отговарят на изискванията.Цветът на продукта може да се различават от светкавица на фотоапарат, осветление, настройки на монитора.Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас.

Доставка

След плащане на вашата поръчка, ние ще изпратим пратката в рамките на 5 работни дни, с изключение на празнични дни.КУПУВАЧЪТ носи пълна ОТГОВОРНОСТ за митническо оформяне на стоките.Що се отнася до времето за доставка, ви молим изясни информация за времето на доставка в страната си. За връщане В случай на получаване на дефектен или неправилно стоки ние ще ви изпратим продукта, повторно или ще ви възстановим парите.Клиентите трябва да провери всички стоки при получаване и да ни информирате в срок от 3 работни дни, ако нещо липсва или е повреден.Ние не връщаме цената на доставката при връщане на стока без дефекти.

В рамките на 14 дни след получаване на можете да върнете стоката обратно.Купувачите са отговорни за цената на доставката при връщане на стоката.

За обратна връзка

Направете ни услуга, оставете положителен отзив 5 звезди, ако сте доволни да поръчате и стоки.Моля, моля, не бързайте да оставят ни отрицателни отзиви, ако сте недоволни от поръчки, но оставете ни шанс да реши това за вас.Ние ще направим всичко възможно, за да ви задоволи.Адрес за получаване Посочете пълното име и домашния номер на вашия адрес за доставка, когато правят поръчка, защото в Русия сега действа едно ново правило: пощата не ще ви изпрати колет, ако не пишете цялото име.И накрая, ние не поемаме отговорност.

Тагове: ботуши plaform 2019, обувки guillerminas за момичета, обувки plaform 30, кожени обувки camberwell, обувки за момиче, клин анатомическая, обувки на платформа zigi soho, ботуши jialuowei plaform, ежедневни кафяви обувки за деца, бели обувки aj4, ежедневни обувки vikeduo.
Тип на затваряне ЦИП
Отдел име Възрастен
Тип натоварване Мотоциклетни ботуши
С Платформи ДА
Форма На Носа През Цялата Чорап
Тип елемент Обувки
Произход Континентален Китай
Подкладочный материал PU
Цвят Черен
Материал на подметката на Гума
Номер на модела Дебели Дамски Ботуши на Висок Ток Във форма с Пелерина
Кожен стил Мека Кожа
Извинение Парти, Офис, Ежедневни обувки
Търговска марка Голяма Сладост
ботильоны Ботильоны на висок ток и платформа
Модерен Елемент На кръст са обвързани, Квадратен ток, Платформа, През Цялата Чорап
Тип дизайн Твърд
Материал стелки PU
Височина на багажника ГЛЕЗЕН
Материал на вала PU
Вид на шипове Квадратен ток
is_handmade - това е ръчна работа ДА
Височина на платформата 3-5 см
Дамски обувки дамски обувки, есенни ботуши от 2021 г.
Петата височина Супер висок (8 см-нагоре)
Горния материал PU
Подходящ Подходящ точно по размер, вземете своя обикновен размер
Стил Пънк
Сезон Пролет/Есен, Пролет, Есен, Зима

0 Коментари относно този продукт

Добави мнение

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Вие също може да искаш