Лятна нова дамски обувки в европейския и американския стил на равна подметка, дишаща ежедневни градинска връхни дрехи големи размери, плажни Сандали

Оценка
0
0 Коментари

42.53лв.
Брой:

Важен елемент, използван в тази двойка сандали, е, че подметка с нанопеной да се трансформира, като предоставя кацане и комфорт на всички краката.Така че това е най-удобният вид сандали.

Спестете си време, пари и здраве от болки в ставите и мускулите, определяне на основата само на тялото: ходилата.Стъпка по стъпка ръководство за живот без болка и в 100% от физическата форма.

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ:

✦3-АРОЧНАЯ RELIANCE

Сандали коригиране на стойката и премахване на мускулен дисбаланс , за балансиране на стъпалата под идеален ъгъл към първоначалното си местоположение , за да приведе в съответствие положението на скелета .Просто сложете ги и заключете краката около стягане на чорап за усилване на подкрепата.

✦ Безболезнено да се носят

Биомеханическая ортопедична стелка от ЕВА и технология Naughting, а също и дълбока чашка за софия помагат за премахване на често срещани причини за болки в петите и коленете, свързани с прекомерно пронацией и плоски стъпала. Идеалният допълнителен вариант за тези, които носят ортопедични или супинаторы, особено у дома на твърди плоски подове.

✦Висока адаптивност

Ходила с ефект на паметта, высокоадаптивные, способни да се движат заедно с краката си при ходене и абсорбира много удари, облекчава умората на краката.

✦Нескользящая подметка

Здрава гумена подметка с текстурированным дизайн на протектора осигурява добро сцепление на различни повърхности, не се притеснявайте за есента по време на дъжд или хлъзгави тоалетната.

✦ Удобен Дишаща и Регулируема

Изработен от гумен материал, два широки напречни колан с регулируема закопчалка на една кука и контур, лека конструкция, удобни и дишащи, се регулира в най-удобно за вас положение, при ходене краката да не се уморяват.

✦Подходящ за всеки повод

Тези сандали са подходящи за всеки повод, независимо дали в къщи, на разходка или в магазина, удобни и дишащи, не умора на краката.

Таблица с размери:

Технически характеристики:

Материал: Гума

Тегло: 378 гр

Цвят: Бяло/Сиво/Лилаво/Синьо

Кръст Бод Пакета съдържа: 1 X Женски плоски дишащи Регулируеми спортни сандали

Пол Унисекс
Номер на модела Женските Плоски Дишащи Регулируеми Спортни Сандали
Подходящ Подходящ е по-малко, отколкото обикновено. Моля, проверете информацията за размера на този магазин
Характеристика -1
Произход Континентален Китай

0 Коментари относно този продукт

Добави мнение

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Вие също може да искаш