Горещо Сребро, цвят, пятижильные chokers от мъниста, колие, модни бижута за жени, подарък за рожден ден, заводска цена на едро, N213

Оценка
0
0 Коментари

4.98лв. 5.86лв.
Брой:

Търговия на едро: у нас има повече от 4000 бижута.Поддръжка на смесени търговия на едро.Добре дошли в онлайн консултации или оставете съобщение.

Цвят: цвят на снимки (100% реални снимки WYSIWYG, висококачествени бижута, моля, бъдете сигурни за закупуване)

Състояние: 100% нов

Опаковка: прозрачен полипропилен пакет

ИЗЛОЖБА НА ПРОДУКТА

опаковка

Препоръка (По-избор)

Топло съвет

Здравейте, уважаеми клиенти, добре дошли в нашия магазин, ако някой от тези продукти ви интересуват, но все още се колебаете и съмнявате, моля, не бързайте да си тръгвате, моля, дайте ми шанс да се погрижат за вас чрез изпращане на писма или станция TradeManager, моля, свържете се с мен и ние ще обърнете голямо внимание на вашия въпрос и направете така, че да сте доволни от нас.Очакваме С нетърпение да си сътрудничат с вас

Транспорт

Поръчки на по-малко от 200 долара Безплатна доставка: Поща на Китай и Хонг конг Поща.

Време на доставка: 15-30 дни Поръчки на стойност над 200 щатски долара Безплатна доставка: DHL или EMS.Време за доставка: DHL: 3-5 дни. EMS: 7-15 дни с изключение На Бразилия, както и в отдалечени страни, можете да се свържете с нас, за да потвърди принадлежността на страната към отдалечените райони.

Правила за връщане

Когато получавате нашите продукти, нашите продукти не са доволни от проблем на качеството, причинено от нас, моля свържете се в рамките на 3 дни, моля, ние ще ви върнем плащането безусловно.Ако проблемът се дължи на експрес-компания, моля, откажете се подпише и да вземе стока, след това се обадете в местния експресна компания и подайте искане на експресна компанията по този въпрос.ние ще ви помогнем да заявя, че експресна компанията прави всичко възможно, вашето удовлетворение е нашата цел услуга,

Продавачът обещава

Ние гарантираме, че всички стоки са 100% абсолютно нови, при стриктно проверка, преди да изпратите ще бъде проверено качеството на продукта, уверете се, че сте получили стоката, без никакви проблеми с качеството.Ние правим всичко възможно, за да сте останали доволни.Ако ви харесват тези продукти, моля, купете си ги и дайте ни възможност да си сътрудничат.Добре дошли, за да напишете с ценен съвет.

Изпратете най-искрени пожелания

Моля, оставете своя положителен отзив

beca use ние сме нов продавач, затова вашето мнение е много важно, ние ще ви купувачи най-ниска цена и добро обслужване.Ако и двамата сме недопонимаем един на друг, моля, не торопите ме с лоши или неутрални коментари.Моля, свържете се с нас, ние ви гарантираме максимум усилия, за да гарантира интересите си, моля, разберете ни.

Тагове: камъни сребърна жица, жица от сплав сребро, тел бронзова тел, тел сребрист цвят, производството на сребърна сърма, силиконовата сребърна жица, сребърна тел ebay, стол от сребърна жица, сребърна тел ag, стоманена тел за ръкавици.
Търговска марка АНГЕЛОЧКИ
Номер на модела LKNSPCN213
Вид верига Змия Верига
Тип колиета Колие-Chokers И Колиета
Тип елемент Колиета и гердани
Място на произход Гуандун, Китай (континентален)
Форма\модел Кръг
Тип на метали мед
Елегантен или Модерен Модни модели
Стил МОДЕРЕН
Пол Жени

0 Коментари относно този продукт

Добави мнение

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Вие също може да искаш

Реколта Обемни Метални Висулки Колие Дамска Мода Кръгла Звезда Златна Класически Яка Мода Бижута Вечерни

Цвят: както е показано на фигура тегло: 11 грама продукти включват: 1 бр. висулка забележка: 1.as различни компютри показват цветовете по различен начин, на цвета на действителния продукт може леко да се различават
2.92лв. 4.16лв.

Жично колие с любовни писмо, бижу колие с окачване -1 бр. (3 цвята, безплатен коллокация) -Злато, сребро и розово злато

1 бр. (3 цвят безплатна коллокация)-18-каратово злато и сребро и тел от розово злато, колие с любовни писмо, бижу колие с окачване скъпи приятели: преди всичко, благодаря ви, че сте посетили моя магазин! съвети:
8.30лв. 13.83лв.

13*10 мм и 70 бр./опаковане. Саксия Форма на КС Цветно Стъкла, Лети Бижута Висулки Бижута Окачване

Всички поръчки на обща стойност над $150, ние можем да предложим безплатна доставка dhl или ems (за някои страни не е за всеки, моля, свържете се с нас преди да поръчате ^^) характеристика: 100% чисто нов материал:
19.38лв. 23.07лв.