Комплект от две части С Принтом листа, Женски Костюм С Пола, Лятна Плажно Облекло, Съкратен Топ С открити Рамене И Пищните Ръкави + Плиссированное Рокля Макси, Модерен Украшение

Оценка
0
0 Коментари

50.43лв. 71.03лв.
Брой:

1. Материал: Секси комплект прагове от 2 теми, материал мек, лек и кадифен, много удобен в чорап.

2. Стил: Елегантен, секси макси рокля от две части, плажни дрехи.Идеална за пролетта, лятото и есента.

3. Характеристики: Топ с дълъг ръкав, навързани отпред, с дълги, прилепнали поли макси, много сладък и секси облекло, рокли за експозиции, клубни облекла от 2 теми, лятна плажни дрехи, секси комплекти макси поли от две части, дълга рокля.

4. Причина: Женските сексуални отворени рокли от 2 теми, идеални за ежедневието и за официално облекло, за клуб, празник, фестивал, карнавал, почивка, плаж, почивка, нощно излизане, нощни партита и т.н.

5. Размер: S-2XL. Моля проверете описанието на продукта, преди да поръчате, за да се осигури точна подгонку.

Забележки: поради разлика в покритието на екрана и цвета на продукта може да се различават малко от цветовете на снимките.Моля, разберете.Уверете се, че нямате нищо против, преди да направите залог.

1. Ние изпращаме стоки от понеделник до събота, с изключение на официалните празници.Моля, оставете ни съобщение, ако желаете да промените адреса за доставка. 2. DHL/UPS/FEDEX/ТРОТИЛ/обикновено отнема около 5-7 работни дни. 3. Време за доставка по време на празниците (Коледа, китайската Нова година и т.н.) може да бъде повече от обикновено.Моля, добавете още 5-10 дни, като забавяне.

Добре дошли както на едро, така и директна доставка?За търговия на едро ние ще ви предложим отстъпка или безплатна експресна доставка, която ще отнеме само 5-7 дни.Моля, свържете се с нас, ако вашата поръчка надвишава 150 долара. При директна доставка ние можем да изпратим стоката на вашите клиенти директно и няма да оставят информация за нас, ако вие го пожелаете.Когато ми поръчка ще бъде изпратена след плащане?Обикновено ние организираме изпращането в рамките на 3 дни.Понякога може да има малко закъснение поради лоши атмосферни условия или никакви инциденти, но ние трябва да завършите изпращане в рамките на 7 дни.Как мога да следите своя колет?Можете да следите своята парцел в следния уеб-сайт, с помощта на вашия номер за проследяване: www.17track.net/en (Копирано в браузър, за да отворите) Какво мога да направя, когато времето защита на закупуване изтича?Ако срокът на защита на вашата покупка изтича, моля, свържете се с нас и ние ще ви помогнем да го удължи.Така че парите не постъпят в сметката ми.

Тагове: шифоновое макси рокля с принтом във формата на листа, макси рокля с ацтекским принтом, макси рокля с китайското принтом, червено макси рокля с флорални принтом, макси рокля с художествен принтом, макси рокля с чернильным принтом, макси рокля с принтом в ретро стил, макси рокля с геометрични принтом, винтажное макси рокля с принтом, макси рокля с шарени листа.
Състав на материала Натурално влакно
Съдържанието на тъкани 71% (включително) - 80% (включително)
Номер на модела FZ-0483
Тип дизайн С щампи
Дължина на роклята Дължина на пода
Стил Плаж
Сезон Лято
Произход Континентален Китай
Материал Ликра, Polyester
Дата на издаване Зима 2021 г.
Яка Срежете врата
Тип тъкани Полиестер Памук
Тип на затваряне Пуловер
Силует Плисе
Възраст Възраст 18-35 години
Дължина на панталон (см) Пълна Дължина
Украса Без облегалки, Печат
Модели на дрехи СВОБОДЕН
Вид закопчалка за панталони Еластичен Колан
Дължина ръкав (см) Кратък
Пол Жени
Стил Ръкави Обикновен
Търговска марка КОЗОК
Дължината на дрехата Кратък

0 Коментари относно този продукт

Добави мнение

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Вие също може да искаш