Шифоновые Сватбени Рокли Серия A 2023 С Буйни Ръкав-фенерче, Дантелени Сватбени Рокли с V-образно деколте, Vestido De Новия, Бохо, Индивидуален Халат Marié

Оценка
0
0 Коментари

202.49лв. 413.24лв.
Брой:

Добре дошли в нашия магазин и ви благодарим, че избрахте нашия екип за шивашки сватбени рокли за вас.Ние от международно град сватбени рокли Суджоу, една от най-големите бази производството на булчински рокли в света.Имаме много богат опит в производството на сватбени рокли, вечерни рокли, абитуриентски рокли и т.н. Ние се стремим да предоставят на купувачите индивидуални висококачествени сватбени услуги.Ако имате някакви въпроси или съмнения, моля, не се колебайте да се свържете с нас.Ние ще се свържем с вас възможно най-скоро.Успешно пазаруване.

често срещан проблем:

1. Размер А: За да отговори на различните нужди на различните купувачи, ние ви предлагаме стандартен размер, плюс размер и индивидуални размери.За стандартни размери трябва да щракнете информация за размера на страницата, за да търсите и намерите с подходящ размер.Ако вашият размер не е намерен.Ние предлагаме безплатен индивидуален размер, моля, кликнете на началната страница, за да се свържете с нас.Обърнете внимание на нестандартни размери и по-големи размери, ние не предлагаме възстановяване и възстановявания.благодаря ви за разбирането.

2. Този продукт не включва никакви принадлежности, като обеци, колиета, сватбени рокли и долните прагове (както е показано).Залагайте само на поли!

3. Моля, внимателно прочетете този списък и задайте всички въпроси, които имате, преди пускането на поръчката.За да изпратите е-майл, кликнете на линка "задайте въпрос на продавача" в долния ляв ъгъл на обявата.Ние ще отговорим на вашите въпроси в рамките на 24 часа.Ако не сте получили отговор, моля, изпратете своя имейл повторно.

4. Поради различните настройки на компютъра действителният цвят може да се различават малко от горното изображение, благодаря за разбирането.Размерите се измерват ръчно, така че може да бъде малък допуск (около 1-3 см).

5. Времето за обработка на поръчката: от 6 до 10 дни. (С изключение на спешни поръчки, с изключение на времето за доставка), времето за доставка зависи от вашия избор, стандартна доставка www.oberstadt.eu 15-25 дни, доставка на DHL 4-7 дни.Ако имате нужда от бърз поръчка, моля, свържете се с нас преди пускането на поръчката. благодарим ви.

6. Посочете размера на измерване

* цвят______________

* Бюст _______________ инча/см

* Талия________ инча/см

* Бедрата _________ инча/см

* Рамо до рамо (измерена от гърба) _______ инча /см

* Разстоянието от рамото до пода (измерено без обувки) _______ инча/см

* Височина на вашите токчета: ________ инча/см

* Вашият ръст _______ инча/см

Дължина на роклята Дължина на пода
Тип елемент Сватбени рокли
Влак Дворцовият влак
Отвор на вратата V-Образно деколте
Дизайн на задната част Бутон
Дължина ръкав (см) Пълен
Плат за Сватбена рокля сатен, шифон
CN Дзянсу
Линия на талията Природни фактори
Стил Ръкави Ръкав-фенер
Украса Апликация, С рюшами
Силует А-ЛИНИЯ
За бременни жени No
Произход Континентален Китай
Стил прост
Търговска марка NoEnName_Null Няма име
Модерен Елемент Реколта
Реалните изображения No

0 Коментари относно този продукт

Добави мнение

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Вие също може да искаш

Сиви Дантелени Сватбени Рокли За Майката С Дълъг Ръкав 2021, Прозрачни Шифоновые Вечерни Дамски Рокли За Бала Abendkleider, Vestidos De Новия

Моля, обърнете внимание: всички размери, взети на ръка.измерения ще се различават от 1 до 3 cm по друг начин. срок на доставка: 3 до 20 дни размер за поръчка моля, изберете размер и оставете съобщение на вашия следните
196.46лв. 265.49лв.