12 Опаковки Пръстени за Торта от неръждаема Стомана, 3 инча, Перфорированное Пръстен за Муса за Торта, Форма за Торта, Кръгла Инструменти за печене на Торта

Оценка
0
0 Коментари

32.02лв. 49.24лв.
Брой:

12 Опаковки Пръстени за Торта от неръждаема Стомана, 3 инча, Перфорированное Пръстен за Муса за Торта, Форма за Торта, Кръгла Инструменти за печене на Торта

Висококачествен МАТЕРИАЛ: Изработен е от неръждаема стомана, висока, устойчива на корозия, не е деформиран лесно, многократно и не ръждясва.

ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ: идеален за приготвяне на сладкиши, торти, мусове и десерти.Отлично за печене, наслагване на слоеве и калъпи.

ДИЗАЙН на ВЕНТИЛАЦИОННИ ОТВОРИ: Пръстен за торта има дизайн на вентилационни отвори, както и вентилационните отвори са равномерно разпределени и вентилация, без течове.

ЛЕСНА УПОТРЕБА И ПОЧИСТВАНЕ: по-лесно да се отстранява и лесно за използване.Лесен за почистване, могат да се мият в фурна и съдомиялна машина.

идеален за приготвяне на сладкиш, несъвършена или на тестото. пръстен има отвор за равномерно приготвяне на торти.

размер: 8 см

Цвят: сребрист

Материал: Неръждаема стомана

Съдържание на опаковката: 12 х Халки за пай

Само посоченото съдържание е предпоставка други стоки, които не са включени.

Забележка: светлинна стрелба и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на продукта на снимката е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е +/- 1- 3 виж

За нас

Ние предлагаме добър продукт на по-добра цена, ние подкрепяме едро/директен поръчка за доставка

1. За поръчка на директна доставка, моля отбележете "поръчка на директна доставка", ние расставим приоритети.

2. За търговци на едро/директни поръчки, ако имате някакви идеи за цени или опаковане, моля, свържете се с нас предварително, ние ще ви предоставим най-доброто обслужване, за да удовлетворим вашите изисквания.

За Плащане

Ако се сблъскате с някакъв проблем при извършване на плащане, моля, свържете се с Центъра за обслужване на клиенти www.oberstadt.eu, за да помоли за помощ:

За предоставяне на

1. Ние ще ви изпратим поръчки възможно най-скоро в рамките на 2-5 дни (с изключение на почивните дни и на националните празници), след като вашето плащане ще бъде завършен в нормален режим.

2. Моля, напишете вашия пълен адрес на доставка с валиден номер на телефон и пощенски код, особено на купувачи от Русия и Беларус, моля, потвърдете вашето пълно име.

3. Моля, обърнете внимание, че ние не носим отговорност за митнически такси.Моля, направете митническото оформяне на себе си.

4. Ние предлагаме както пощенска доставка и експресна доставка.За повечето страни пощенска доставка отнема около 25-35 работни дни, а за някои страни, като Бразилия, Перу, по-дълго.

Експресна доставка включва DHL, EMS, www.oberstadt.eu премиум-доставка и специални линии, като Aramex.Това отнема около 7 дни.(Това е забавено, ако вашата страна ще се сблъска с някакъв проблем, стачка на работниците, метеорологични условия и др.)

За следпродажбено обслужване на едно

Тагове: кръгла форма с 3 кухини, 3 листни витлото, мухъл 3 дете, кръгла форма 12 см, 3 / едно мухъл, вылепите 3 елен, 3 шнурное диамантен пръстен, кръглата форма на 35 мм, кръгла художествена каменна форма, троянски дует пръстен.
Произход Континентален Китай
Характеристика екологично чист
Тип Инструменти за Торта
Материал Неръждаема Стомана
Тип инструменти за Торта Прес-форми

0 Коментари относно този продукт

Добави мнение

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Вие също може да искаш

ДЕТСКИ РОЖДЕН ДЕН ESSENTIAL MINNIE MAKE UP НАБОР от Силиконовата форма _ компактно огледало, парфюм FM156

Описание размер на около 10x1,2 см, мини 30х30 мм, огледало 40x25 мм, флакон за парфюм 22x13 мм, палитра за грим 25x17 мм, выдалбливаемое сърце 26x26 мм, чанта 20x20 мм гребен 40x16 мм, лак за нокти 20x10 мм, музикална ковчег 24x20 мм от силикон
5.61лв.

Роза Силиконова Форма Скърпвам Шоколад Пудра Форма За Украса На Тортата Инструменти

1. измийте добре и подсушете силиконовата форма и леко се поръсва с царевично брашно, за да се улесни освобождаването. 2. поставете формата на равна твърда повърхност.равномерно и плътно тласък паста във форма,
3.89лв. 4.87лв.

1 х Ангел Детско Крило Рамка Силиконова Форма Скърпвам Украса на Тортата Gumpaste Мухъл

Спецификация: б ранд нова материал: силикон цвят: случаен размер: както е показано на снимките използвайте празни приказки, шоколад, декорация на торти и т.н. сигурно за микровълнова фурна и фризера. за
5.82лв. 6.93лв.