Директна доставка, Женски Бежови Велурени Ботуши със Златни Веригата и Метално Бомбе, с Кръгло Бомбе, на Скрити Танкетке, Увеличаване на растежа на 8 см, Без Закопчалка, ниски Обувки

Оценка
0
0 Коментари

195.55лв. 355.53лв.
Брой:

Добре дошли в нашият магазин приятно пазаруване

Удовлетвореността на клиентите:

Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас.Ние се стремим към 100% удовлетвореност на своите клиенти.

Моля, дайте ни възможност да реши всеки проблем.Ние разбираме вашите проблеми и чувство на неудовлетвореност и ще направим всичко възможно, за да разреши тези проблеми

Таблица с размери:

Изложба на стоки:

Моля, обърнете внимание: ние обикновено се продават в европейския размер, можете да се свържете с мен, преди да поръчате.

Време за доставка: Поща на Китай (8-26 дни, EMS (5-10 дни), DHL (3-7 дни), понякога това се забави по някаква причина, моля, свържете се с мен за първи път.

Споделяне

Ние правим всичко възможно, за да осигуряваме на нашите клиенти възможно най-добре.Ако някакви дефекти или проблеми с качеството на продукта, който ще получите, можете да го изпратите обратно в рамките на 5 дни, когато се получи с него оригинални условия за обмен или за връщане, и след като получим стоката, ние можем отново да ви изпрати нов или да направят рекламации.

Но купувачът носи отговорност за допълнителни такси за доставка.

Коментари

Вашето удовлетворение и положителна оценка са много важни за нас.Моля, оставете положителен отзив и 5 звезди, ако вие сте доволни от нашите стоки и обслужване.

Ако имате някакви проблеми с нашите стока или услуга, моля свържете се с нас преди да потвърдите получаването и се оставя на отрицателна обратна връзка.Ние ще направим всичко възможно, за да реши всички проблеми и да ви предоставим най-доброто обслужване на клиентите!

Тагове: дантелени ботуши geniux по височина, модерни обувки женски растеж, дантелени ботуши на средно висок, , ботуши скрит такос, калните ботуши на средно висок, , обувки спортни височина, височина ботуши, чанти платно, ботуши скрит бежов цвят, ботуши за увеличаване на височината, ботуши със скрита подметка.
Форма На Носа През Цялата Чорап
Височина на багажника До средата на прасците
Тип дизайн Твърд
Произход Континентален Китай
Материал на подметката на Гума
Подкладочный материал Синтетичен
Търговска марка Дипслут
С Платформи No
Петата височина Супер висок (8 см-нагоре)
Тип на затваряне Слипоны
Модерен Елемент верига
Тип натоварване Основни модели
Горния материал стадо
Сезон Пролет/Есен
Отдел име Възрастен
Вид на шипове Клинове
is_handmade - това е ръчна работа ДА
Номер на модела Q032
Материал стелки Гума
Материал на вала стадо
Подходящ Подходящ точно по размер, вземете своя обикновен размер
Тип елемент Обувки

0 Коментари относно този продукт

Добави мнение

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Вие също може да искаш

2021 Дамски ботуши над коляното Нова корейска версия на еластични дебели женски ботуши на висок ток с дълги тръби

Цвят: като на снимката ако не сте сигурни, какъв размер ще изберете, вие можете да се свържете с нас за подробности: 1 cm = 0,393 инча, 1 инч = 2,54 см ние това (размер, който можете да поръчате) размер на кн (размерът
31.61лв. 57.47лв.