Невосприимчивый йо-йо, Професионален йо-йо за деца, Топка за начинаещи йо-йо от алуминиева сплав за играчи на йо-йо с 10 струни йо-йо

Оценка
0
0 Коментари

21.16лв. 30.66лв.
Брой:

Невосприимчивый йо-йо, Професионален йо-йо за деца, Топка за начинаещи йо-йо от алуминиева сплав за играчи на йо-йо с 10 струни йо-йо

Поддръжка на дропшиппинга и търговия на едро.

100% Оригинални и добро качество с безплатна гаранция след продажбата.

Професионален йо-йо е изработен от алуминиева сплав, обработена на пясъкоструйни обработка на Повърхността на йо-йо е приятна на допир и изглежда готино, когато се върти йо-йо ефекта, а матирана повърхност е устойчива на допир по време на въртене.

Актуализация на Yoyo: Издръжлив 10-сачмен лагер от неръждаема стомана KK не ръждясва и осигурява постоянна ротация на yoyo на висока скорост.Трик с низ стил (1А, 3А, 5А).

Професионален дизайн: това е професионален дизайн с висока скорост на стабилно завъртане и добра симетрия, което му позволява да по-дълго се върти.Супер гладка повърхност за почистване, обработка никога не избледняват и нейното не е лесно да се почеше.

Той може да се развие въображение, творчески способности и ще се превърне в чудесен подарък за вашите деца, за да засили координацията, гъвкавостта, силата на ръцете и китките.

Име на продукта: ЙО-ЙО

Формата на тялото: Пеперуда

Диаметър: 55,9 мм

Ширина: 42,3 мм

Широчина на пространството: 4,59 мм

Дължина на низ: 105 см

цвят: както е показано на фигура

Материал: алуминиева сплав + ABS

Съдържание на опаковката:

1 х йо-йо

10 x въже йо-йо (случаен цвят, не го приемайте определен цвят)

Само посоченото съдържание е предпоставка други стоки, които не са включени.

Забележка: светлинна стрелба и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на продукта на снимката е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е +/- 1- 3 виж

За нас

Ние предлагаме добър продукт на по-добра цена, ние подкрепяме едро/директен поръчка за доставка

1. За поръчка на директна доставка, моля отбележете "поръчка на директна доставка", ние расставим приоритети.

2. За търговци на едро/директни поръчки, ако имате някакви идеи за цени или опаковане, моля, свържете се с нас предварително, ние ще ви предоставим най-доброто обслужване, за да удовлетворим вашите изисквания.

За Плащане

Ако се сблъскате с някакъв проблем при извършване на плащане, моля, свържете се с Центъра за обслужване на клиенти www.oberstadt.eu, за да помоли за помощ:

За предоставяне на

1. Ние ще ви изпратим поръчки възможно най-скоро в рамките на 2-5 дни (с изключение на почивните дни и на националните празници), след като вашето плащане ще бъде завършен в нормален режим.

2. Моля, напишете вашия пълен адрес на доставка с валиден номер на телефон и пощенски код, особено на купувачи от Русия и Беларус, моля, потвърдете вашето пълно име.

3. Моля, обърнете внимание, че ние не носим отговорност за митнически такси.Моля, направете митническото оформяне на себе си.

4. Ние предлагаме както пощенска доставка и експресна доставка.За повечето страни пощенска доставка отнема около 25-35 работни дни, а за някои страни, като Бразилия, Перу, по-дълго.

Тагове: невосприимчивый йо - йо, Топка, YOYO - ЙО.
Материал ABS алуминиева сплав
Широчина на пространството 4,59 мм
Препоръчителна възраст 18+
Обновете Yoyo Траен 10 топката неръждаем, носещи KK не ръждясва и поддържа висока скорост на йо-йо
цвят както е показано на фигура
Име на продукта YOYO - ЙО
Сертифициране Няма
Ширина 42.3mm
Дължина на низ 105 см
форма на тялото пеперуда
Диаметър на 55,9 мм
Произход Континентален Китай
професионален дизайн това е професионален дизайн, с висока скорост стабилно пресовано и идеален

0 Коментари относно този продукт

Добави мнение

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Вие също може да искаш

40 "Летяща Чиния Дърво Люлка open, Определени с Регулируеми Въжета Подарък за Деца OP70581

▌ подробна информация за продукта: описание: ако търсите безопасна и забавна игра за любимия си дете, тези ход трябва да бъде идеалният избор.люлка - това е място за почивка за вас и вашите деца, където могат
110.79лв.

1/18 Дистанционно Управление Модел на Кораба Комплект 3D Печат Корпус на Пристанище Влекач Монтаж на Детска Играчка

1/18 дистанционно управление модел на кораба комплект 3d печат корпус на пристанище влекач монтаж на детска играчка съотношение на продукти 1/18 размер на готовия изделия (основен корпус) 342 мм (д) x178 мм (ш) x290 мм
692.68лв. 1 332.07лв.

Yu-Gi-Oh САМ Специално производство SD25-JP013 Kaibaman са подбрани карта за хоби (Не е оригинална)

Yu-gi-oh сам специално производство sd25-jp013 kaibaman са подбрани карта за хоби (не е оригинална) английското име: kaibaman номер на картата: sd25-jp013 парола за карта: 34627841 вид карта: ефект на чудовище атрибут: светлина раса:
32.30лв.

10 бр/пакет, Арктически Животни, Модел, Полярни Фигурки на Животни, Миниатюрни Сладки Бебешки Играчки, Бижута

Описание: заглавие: модел на арктическия животно материал: pvc начин на опаковката: пакетирана в чували дали статичен модел: да артикул №: bl-1023 10 арктически животни приложимо възраст: 3+ опаковъчен
6.22лв. 8.89лв.