8,2*7,3*1 ВИЖТЕ САМ Захарен Занаятчийски Торта Ретро Европейски Замък Силиконова Форма За празни приказки Инструменти За Украса на Тортата Дъвка Паста Мухъл

Оценка
0
0 Коментари

2.59лв.
Брой:

1. Чисто нова силиконова форма за празни приказки за най-готините торти, желе, шоколад и т.н. 2. Здрав и безопасен за фризера, фурната, микровълновата печка и миялна машина е 3. Антипригарный и лесно да се извлича от форми 4. Тези форми са идеални за използване с различни ядливи и материали, негодни за консумация, включително.Лесно да се направи и лесно да се извади. 5. Вашият най-добър избор за украса на торта, торта или приготвяне на всякакви захарни изделия.Спецификация: Материал: силикон Цвят: розов, сив Размер: 1: 8,2 * 7,3 * 1 cm 2: 11 * 8,5 * 1 см Работна температура: от -60 до + 240 C е Лесен за употреба и почистване.Той е мек и лесен за използване.Подходящ за форми за бонбони / желе / сапуни / шоколад / торта.

Гъвкав за по-лесно теглене, иновативен дизайн, мек, непрекъснато променящ се стил.

Може да се използва безопасно във фурна, микровълнова печка, съдомиялна машина и хладилник.

Анти-стареене, здрав, многократна употреба, нов стил, по-мек от структурата, разнообразна по стил, лесно се отстранява, лесен за почистване.

Хранително-вкусовата силикон, подходящ за готвене на торти, пици, хляб, муса, желе, климатик храни, шоколад, пудинг, плодов пай, etc.in микровълнови печки и фурни.Използвайте го с полза и да направи живота ни по-здрави.

Забележка:

1. Моля, се допуска отклонение 0,5-1 см от ръчно измерване. моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да предложи цена.

2. Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.

Съдържание на опаковката:

1 х Силиконови форми

Продукти:

Тагове: метална форма за iphone, торта " замъка фабер ", силиконова форма papanoel, реколта кристален форма, цена за силиконова форма за торта, форми за производство на силиконови работи от смола, бохо-скърпвам, златна скърпвам, родно силиконова форма, силиконова форма flamio.
Номер на модела ТИ2021.6.2
Форма Неправилна форма
Произход Континентален Китай
цвят Розов
Тип Инструменти за Торта
Непристойная снимка No
Характеристика Екологично чист
Материал Силикон, хранително-вкусовата силикон
Секси провокативна No
Размер (см) 8.2*7.3*1 11*8.5*1
Тип инструменти за Торта Прес-форми
Използването на инструменти за печене празни приказки
Сертифициране CE / EU

0 Коментари относно този продукт

Добави мнение

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Вие също може да искаш

Коледна Skalka Дърво С Релефни Лосове Валяк Валяк За Тесто За Печене На Кухненски Инструменти

Цвят: берливуд материал: дърво размер: д * ш: 35*5 см (13,78*1,97 инча) пакетът включва: 1 x skalka забележка: - в комплекта са включени само skalka. - моля, консултирайте се с измервания.малка грешка на измерване е приемливо
19.04лв. 27.99лв.

Коледен Снежен Силует Скърпвам Машина за Бисквити Бисквити Cakepop Cupcake Топ Парна Хляб Украса

Описание на нашите форми за бисквити с 3d печат 1. материал: пластмаса pla, която се поддава на биоразградими и е безвреден за околната среда. 2. всички кутии за бисквити са направени в момента на поръчка. 3. цвят:
16.45лв.