M1249 1 бр. САМ силиконова форма на прасе форма за украса на тортата форма за празни приказки форма за шоколадови вафли кухненски принадлежности за Печене

Оценка
0
0 Коментари

5.91лв. 7.40лв.
Брой:

Забележка: тази форма не може да е толкова голям, колкото си представяме, моля, обърнете внимание на информацията за размера, преди да купите.

Размер: 6,8 см * 1,6 см

Тегло: 46 g

Mailto: 1 бр. Специална забележка:

Поради ръчно измерване, размер може да има отклонение от 1-2 см дължи на различни монитори, цвят и може да се различават от дълга на доставка, стоката може да бъде повреден при транспортиране, ако продуктът е повреден, моля, свържете се с нас преди да оставите коментар, благодаря за разбирането, тази форма не може да е толкова голям, колкото ти харесва; моля, обърнете внимание на информацията за размера, преди да направят покупка Описание на характеристиките на продукта :

1: 100% силиконова форма за суров хранителен силикон, минава стандарт за сигурност на FDA / LFGB

2: Антипригарный, лесно се отстранява, лесен за почистване, щадящи околната среда, низкоуглеродистый, може да се рециклира ;

3: Лесен и практичен, здрав, естествен антибактериален, мекота, висока якост и корозионна устойчивост и адаптивност ;

4: Не е лесно да се нарани, без пукнатини, здрав, с превъзходна устойчивост на екстремни температури, висока температура 230 градуса, най-ниската температура от минус 40 градуса температура -40 °C - 230 ° C (-40 ° F-446 ° F)

5: безопасен, нетоксичен, без мирис, равномерно загряване.

6: E. Употреба: за Украса на торта с фондан, форма за сапун, ароматна свещ, направи си сам и т.н.

15497

Моля, обърнете внимание:

1) Размер може да бъде с грешка 1-4 мм с ръчно измерване. 2) Моля, опитайте се да предоставим възможно най-пълна информация за адреса, като пощенски код, домашен телефон и мобилен телефон. 3) Цветът на продукта ще се различават малко в различните монитори. 4) Ако клиентът от Руската Федерация като цяло, се нуждае от това, че клиентът изпраща поща, за да вземете продукта, моля обърнете повече внимание на детайлите на проследяване.

Доставка и предаване на

Ако искате да получите информация за проследяване по всяко време, моля, изберете пусне на потребителски поща. · Ние ще изпратим на стоки в рамките на 2 работни дни и, моля, уверете се, че вашият адрес е указан правилно. · Стоки се изпращат с обикновена въздушна поща Поща на Китай; няма информация за проследяване, но това е безопасно, като обичай поща. · Продукти, които да закупите на обща стойност над 7 долара, ние ще изпратим препоръчана поща или електронна поща, това ще отнеме 15-60 работни дни. · Над $200, ние организираме доставката на EMS или DHL или FedEx или UPS или TNT или EMS, това ще отнеме около 5-7 работни дни.

Време за доставка

САЩ 10-60 работни дни Русия 25-55 работни дни Страни от Южна Америка 25-60 работни дни.Други страни 25-60 работни дни.Страни от ЕС и азиатските страни 15-60 работни дни

ВРЪЩАНЕ:

Ако някой продукт се получава с увреждания, моля, направете снимка и я изпратете ни електронна поща, ще бъде организиран пълно възстановяване или нова подмяна.Безплатна замяна ще бъде изпратена заедно с новата си оферта, или заплащане на разходите за доставка подмяна отново.

Тагове: аксесоари kitchenaid 6l, аксесоари за дома motoe, аксесоари домашна патица, аксесоари kitchenaid pro 5, аксесоари kitchenaid 7q, аксесоари за сгъваеми кухня, как да направим аксесоари за дома, аксесоари за хранителни продукти sili, аксесоари за дома zodax, разнообразие от кухненски аксесоари.
Почивните и Празнични Аксесоари Форма за печене на Тесто за торта
Тип Инструменти за Торта
Тегло 46g
Прилагане Силиконова Форма За Украса На Тортата
Произход Континентален Китай
Търговска марка АЛИДЖИАЙИНГ
Сертифициране CE / EU, CIQ, УЕП, FDA, LFGB, SGS
Размер9 6,8 см * 1,6 см
Събитието и Парти Инструменти за Украса на Тортата
Непристойная снимка No
Тип инструменти за Торта Прес-форми
Направи си сам Направи си Сам Сапун С Шоколад Свещ Помадная
Цвят На случаен принцип
Номер на модела М1249
Материал Силиконов Каучук
Характеристика Екологично чист, Съхраняват
опаковка Торба OPP
Кухня, Трапезария и Бар Форма за печене на мухъл, плесен
Клас материал 100% Храна силикон
Секси провокативна No

0 Коментари относно този продукт

Добави мнение

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Вие също може да искаш

Елегантен Кръгъл Метален Торта, Десерт, Поставка за Кифли, Поставка за Сватбени партита, 2 Цвята (злато, сребро)

Описание: изработен от 100% висококачествен метален желязо, издръжлив и траен, без мирис. размер: 8,27 инча (диаметър) х 5,3 инча (височина), подходящ за торта с диаметър по-малко от 8 инча. прост дизайн, ярки цветове,
13.09лв. 24.71лв.

2 елемента Титуляр за Тако в Селски Стил 8 Тако Ортега Поставка за Палачинки Чиния Тава за Дома

Описание: висок клас бамбук.нашите държачи за тако, изработени от естествен бамбук и имат солидна конструкция, предназначена за по-дълъг срок на експлоатация.безопасен за използване във вашия щастлив дом. гъвкавост.
88.80лв. 148.00лв.

1 Бр. Цветни Силиконови Гребло За Печене На Крем За Торта Силиконова Гребло За Масло

Характеристики: 1. материал: 100% разход на силиконов гел. голяма силиконова гребло за печене 2. зелен продукт, съответства на качеството на американското управление на санитарному контрол на качеството на храните
13.62лв.