Режийни Ноктите С Дълъг Връх Бели Износоустойчиви Стикери За Нокти Готови Стикери За Нокти 24 Стикери За Нокти С Лепило STTX889

Оценка
0
0 Коментари

2.92лв. 5.30лв.
Брой:

Режийни Ноктите С Дълъг Връх Бели Износоустойчиви Стикери За Нокти Готови Стикери За Нокти 24 Стикери За Нокти С Лепило STTX889

Характеристики:

1. Скоби на върховете на ноктите са направени от акрил.Той не е токсичен, няма мирис, не причинява вреда на ръката си.Освен това, висококачествен акрил прави външен ноктите здрав и дышащим.

2. Дълги нокти за ковчег имат размер 24 бр. въздушни ноктите с предавателна предлагат на различни размери и с безплатен стикер за нокти.Можете да изберете най-подходящия ноктите е в зависимост от размера на вашия ноктите покритие.

3. Естествени дълги режийни ноктите са лесни за използване.Почистете ноктите, след това изберете предпочитания от вас размер на ноктите, нанесете стикер с лепило върху ноктите и натиснете и задръжте в продължение на 20 секунди.Ако не сте внимателни, правейки го по-късно, режийни ноктите ще бъде възможно да се преработи.

4. Украса на ноктите с пълно покритие идеален за сватби, абитуриентски вечери, срещи, Хелоуин, Коледа, Деня Валенти, подарък, на годишнината на конкурса и за ежедневието.Идеален подарък за вашата съпруга, приятелка, майка и сестри.

5. При отстраняване на нокти просто накиснете го в топла вода за няколко минути, вие ще можете лесно да я премахнете от страна на нокътя.Моля, имайте предвид, че действителният цвят може леко да се различават от онлайн изображения от настройките на цветовете на монитора.

БЕЛЕЖКА:

Действителният цвят може да се различават леко от снимките, поради друг монитор и светлинния ефект

Моля, позволете отклонение на 1-3 см от ръчно измерване

1 кутия режийни ноктите (24 бр.)

Ние извършваме доставка по целия свят (с изключение на някои страни и APO/FPO).Ние извършваме доставка само с доказан адреси на поръчката.Адрес на вашата поръчка ТРЯБВА да съвпада с адреса на доставка.Поръчки се обработват своевременно след потвърждаване на плащането.Ние ще ви изпратим колет от Китай въздушна поща.Време за доставка зависи от превозвача за доставка, митнически и пощенска изпращане на дестинацията и на други фактори.Повечето парцели може да се получи в рамките на 20 работни дни (4 седмици).См. По-долу информация за времето на доставка за събиране на количествени данни:

Ние приемаме заявки за връщане на стоките по електронна поща, в рамките на 7 работни дни от датата на получаване на вашата поръчка.Ако продуктът е на ваше разположение повече от 7 дни, той се счита за използван, и ние няма да се дават ви за връщане или замяна.Ако не сте доволни от получения продукт, моля върнете го в продължение на 7 дни за подмяна или връщане на парите.Моля, свържете се с нас за да получите инструкциите за връщане, преди да се върне на него.Всички върнати стоки, трябва да бъде в оригинална опаковка, и вие трябва да ни даде номер за проследяване, доставка, конкретната причина за връщане и id на вашата поръчка.Ако продуктът е дефектен в рамките на 3 месеца, ние ще ви изпратим имейл за замяна, без допълнително заплащане, или ще ви предложим възстановяване след получаване на дефектните стоки.Ако продуктът е повреден след 3 месеца, все още можете да ни я изпратите обратно.Ние ще ви изпратим нов, след получаване на дефектните стоки.Но трябва да заплати допълнителна цена за доставка.Вие се съгласявате с всички по-горе правила при поръчка в www.oberstadt.eu!Ако сте доволни от нашия продукт и услуга, моля, пишете ни на положителна оценка с 5-звезден преглед, което е много важно за нас.Ние ще бъдем много благодарни, ако можете да оставите тук истинските си чувства.Ако не сте доволни от стоки или нашите услуги, моля, свържете се с нас, преди да напусне някакви отзиви, ние веднага ще решим проблема, благодаря!Моля свържете се с нас от 9:00am.to 18:00. (GMT 8) от понеделник до събота.Ако имате някакви въпроси, моля, пишете ни и дай ни възможност да ви помогне.На всички имейли ще бъде отговорено в рамките на 1 работен ден (с изключение на официалните празнични дни в Китай).Ако не сте получили нашия отговор, моля, изпратете своето съобщение отново, и ние ще ви отговорим възможно най-скоро.Извиняваме се за късния отговор в почивните дни (включително и в неделя).

Тагове: стикери за нокти han jy, аудио - и видеокабели appletv, стикери за нокти pinturase, калъфи за мобилни телефони a1 калъфи за мобилни телефони, стикери за нокти с Мечо, детски преносими преносими кушетки-торби за боб, стикери за нокти патица, стикери за нокти ани, loctite силикон 222, франция горещ търсене на играчки, хоби възмутен автомобили мотори.
Брой парчета Една единица за измерване на
Произход Континентален Китай
Търговска марка Y & W & F

0 Коментари относно този продукт

Добави мнение

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Вие също може да искаш

Спа-пирони с най-високо уплътнение Бели нокти Подвижни вода, пълни кухи ноктите Гъвкави и по-нови Безопасни и подвижни MH88

Body, td, th { шрифт семейство: arial, helvetica, sans-serif, без сериф; размер на шрифта: 16 пиксела; цвят: #636363; } body { полето от ляво: 0 пиксела; полето отгоре: 0 пиксела; поле в дясно: 0 пиксела; полето отдолу: 0 пиксела; } a{ color: #636363; текстово
16.10лв. 27.30лв.

50 грама Дълги нокти Блестят с Фин Блясък 0,2 мм Холографски Блестящ Прах Holografico САМ Маникюр Unha Дизайн Нокти Блясък 1/128

Холограма лазерна блестяща пудра на прах: серия 1-19 тегло: 50 грама ②размер: 0,2 мм, 1/128 ③ тънка степен: супертонкая ④цвет: 19 цвята, като на следните снимки характер: лазерен, холографска ⑥материал: pet клас:
6.47лв. 11.14лв.

Грижа за ноктите 8 мл Екологично чист UV Led Гел за Нокти, Гел за Маникюр, Лак за Нокти Добра Устойчивост за Жени

Грижа за ноктите 8 мл екологично чист uv led гел за нокти, гел за маникюр, лак за нокти добра устойчивост за жени технически характеристики: нашият лак за нокти притежава нежна текстура, добра устойчивост и висока
2.52лв. 5.02лв.

3000 бр 6 см дървена пила за нокти цена на едро на най-високо качество.

3000 бр 6 см дървена пила за нокти цена на едро на най-високо качество. истинска побрякушка, отколкото на снимката, добре дошли на покупка, скъпа.пакетът включва: 4шт файлове + подарък. често задавани въпроси: въпрос:
203.96лв. 219.32лв.