Скъпа Кожена Кесия С Кошачьими Уши, Ретро Женски Чантата С Пискюли, Малки Дневен Клатч, Дамски Портфейл, Държач За Карти, Мини Чанта

Оценка
0
0 Коментари

3.34лв. 4.90лв.
Брой:

Четиридесет хиляди сто четиридесет и девет

Скъпа Кожена Кесия С Кошачьими Уши, Ретро Женски Чантата С Пискюли, Малки Дневен Клатч, Дамски Портфейл, Държач За Карти, Мини Чанта

Особености: 100% чисто нов и високо качество.Материал: изкуствена кожа.Вид на стоката: Женски портфейл с цип.Цвят: както е показано на снимките. Размер: 10*8*2.5 виж

Внимание: 1. Цвят може леко да се различават от настройките на монитора на компютъра. 2. Поради разлика в начина на измерване се допуска отклонение в размер на 1-3 см (1 см = с 0.39 инча).Благодарим ви за разбирането!!

1. ЗА ОБРАТНА ВРЪЗКА

1. Ако сте доволни от нашите продукти и услуги, моля, оставете своя положителен отзив и 5 звезди. и 5 звезди за подробна оценка на вашата поръчка.

2. Ако не сте доволни от нашите продукти, моля, свържете се с нас, преди да напусне отрицателна обратна връзка или да се направи подробен рейтинг.Ние гарантираме, че на 100% ще решим за вас всеки проблем.

2. ДОСТАВКА

1. Време за подготовка: имаме нужда от 2-3 работни дни, за да подготвят вашата поръчка е в съответствие с нашите многобройни поръчки всеки ден.

2. Безплатна доставка по целия свят за митнически пошлинах

Като се има предвид интересите на нашите клиенти, ние сме принудени да изпратите вашата поръчка по обикновена поща.Моля, осъзнайте, че митата са извън нашия контрол, ние не можем да гарантираме липсата на данъци и такси и не ще да носи никакви данъци и такси.Но ние ще ви възстановим плащане за експресна доставка (ако сте платили) за своя сметка в рамките на 24 часа.Искрено се извиняваме за всички неудобства, които това може да ви причинят.

3. ПОЛИТИКАТА ЗА ВРЪЩАНЕ И РАЗМЯНА

Нашият онлайн магазин наистина се продава, на базата на настаняване на дизайна и доказана надеждност.Така че качеството е гарантирано.Освен това, ние разполагаме с екип за контрол на качеството, която проверява правилното функциониране на поръчаните от вас продукти преди да ги опаковането и изпращането ви.Но наистина трябва внимателно да потвърди своя размер, преди да купите.

Внимание: ние не можем да приемем, замяна или анулиране след като вашата поръчка е изпратена.

При отразяването на проблема е необходима следната информация:

* Номер на поръчката

*Номер на артикул продукта

* Изображението е дефектен .

Ако имате някакви въпроси относно политиката за връщане, моля, не се колебайте да се свържете с нас!

4. НАШАТА ГАРАНЦИЯ

Ако не сте 100% доволни от качеството на тяхната покупка може да се върне или да обменят стоките си в рамките на 30 дни от датата на доставка.

Запитване:

1. Стоки, получени в рамките на 30 дни от датата на доставка.

2. Стоки, получени неизползван, невредим и в оригинална опаковка.

3. Разходите за обратна доставка се заплаща от купувача.

Тагове: якета с кроличьими уши, розовата реколта чанта, 4 чантата с бродерия, мобилен портфейл trifold, завивки с кроличьими уши, ретро портфейл на fendi, чанта за уши от бамбук, обичай трислоен портфейл, ретро лакиран портфейл, чантата с бродерия във формата на змия.
Пол Жени
Дължина на чантата Кратък
Височина на продукта 2.5cm
Основен материал PU
Украса ПИСКЮЛ, Бродерия
Интериор Джоб за монети, Вътрешно отделение, Чанта с цип, Притежателят На Картата
Търговска марка Клайин
Тип устройство парче
Тип елемент Портфейл
Тегло на опаковката 0.11kg (0.24lb.)
Подкладочный материал Polyester
Номер на модела 784047
Произход Континентален Китай
Дължина на продукта 10cm
Тип дизайн Карикатура
Стил Модни модели
Тегло на продукта 87g
Състав на материала PU
Портмоне Стандартни портфейли
Широчина на продукта 8cm
Размер на опаковката 10cm x 8cm x 3cm (3.94in x 3.15in x 1.18in)
Тип на затваряне цип

0 Коментари относно този продукт

Добави мнение

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Вие също може да искаш

Дамски чанта от регулирания дълга каишка за ръка и рамо PBU4019

Just polo оторизиран дилър trendkef görselde продукт, на разположение, ще бъде изпратен по съответния начин siparişleriniz с подарък опаковка за доставка sağlanmaktadır всеки ден и за специални случаи, подходящи за използване на качеството
83.11лв.

4 бр., Висококачествени Чанти, Дамски Кожена Чанта, Чанта-Тоут, Чанта-Месинджър, Дамски Чанти За Багаж, Подарък

Тип: набор от женските чанти материал: pu цвят: както е показано на снимките размер: както е показано на снимките тегло: около 260 g характеристики: 1. чисто нов и високо качество. 2. добра украса за дома
13.95лв. 24.06лв.