Foufurieux 2022 Чанта На рамото Женствена Чанта За Пазаруване Холщовая Чанта Дамски Проста Голямата Голям Чанта През Рамо Дамски Чанти

Оценка
0
0 Коментари

30.55лв. 61.09лв.
Брой:

Коментари

Вашето мнение е важно за нас.Ако сте доволни от нас, моля, не забравяйте да ни остави положителна оценка (5 звезди).Ако имате някакви оплаквания, моля, дайте ни възможност за решаване на проблема, преди да напусне ни отрицателна обратна връзка.Вашето удовлетворение е нашата цел.

Връщане

Въпреки, че ние сме много сигурни в качеството и цените на нашите продукти, ние не можем да гарантираме, че нито един купувач не ще е доволен от тях на 100%.Но, въпреки всичко, ние ви обещаваме, че ще направим всичко възможно, за да реши всеки проблем, които са възникнали по време на транзакцията. за мен честността винаги показва нашата стойност.

Ако искате да си върнете парите от дефект на стока или някакви други проблеми с качеството, моля, свържете се с нас в рамките на 3 дни след получаването му.Някои стоки могат да бъдат върнати безплатно.Безплатни инструкциите за връщане може да се получи, да се консултирате с продавача.

За нас и Услуги

Ние сме професионална търговска компания в Китай.Ние гарантираме изгодни цени, въз основа на качеството, защото ние сме фабрика за производство на дрехи.Пожелавам ви приятно пазаруване!

Ние доставяме дропшиппинг/на едро.

Тип елемент Скута чанти
Тип дизайн Твърд
Място на произход Провинция ГУАН - ДОНГ
Предмет на hd13701
Номер на модела hd13701
CN Гуандун
Форма КУТИЯ
Пол Жени
Състав на материала Платно
Произход Континентален Китай
Основен материал Платно
Стил Ежедневни обувки

0 Коментари относно този продукт

Добави мнение

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Вие също може да искаш

Продажба на едро, Кожен Женски Портфейл с цип, Обикновен Портфейл за монети, Дълъг Жена Клатч, 200 бр./лот

Портфейл от естествена кожа, дамски портфейли от телешка кожа, кратък портфейл, дълъг дизайн, 100% чисто нов и високо качество.материал: спилок + полиестер побира в джоба, дамска чанта или чанта размер: 19 см (д) * 9,5
1 470.36лв.