1бр Остриета От Неръждаема Стомана За Печене на сладкиши Стъргало За Тесто, Нож Кухненски Рамо Инструменти За Украса Торта, Аксесоари

Оценка
0
0 Коментари

10.17лв. 13.55лв.
Брой:

Технически характеристики:

Кухненски Аксесоари 1 бр. Шпатули За Печене на Сладкарски Изделия От Неръждаема Стомана, Стъргало За Тесто, Нож, кухненски рамото, Инструменти За Украса на Тортата

Материал: Неръждаема стомана

Размерът цел: 15 * 11,5 виж Употреба: пица, шпатула за торта приготвянето на шоколад, юфка, захарни изделия, сладкиши, хляб и т.н. Моля, обърнете внимание: Моля, бъдете пределно ясни преди употреба.Поради ръчно измерване на размер, може да има отклонение от 1-2 см дължи на различни монитори, цвят и може да се различават от дълга на доставка, стоката може да бъде повреден при транспортиране, ако продуктът е повреден, моля, свържете се с нас преди да оставите коментар, благодаря за разбирането.

Обслужване

Дорпшиппинг

1. клиентът направи поръчка във вашия магазин или сайт. 2. можете да поставите същия поръчка в магазина ми и да запази печалбата. 3. можем да доставим поръчката директно на вашите клиенти.

Доставка

(Нашите стоки са много адекватни, моля, бъдете сигурни за закупуване, ние ще своевременно изпратени.) 1. заради политиката, моля, изпратете ни вашето пълно име. благодаря ви за вашето сътрудничество. 2. стоката ще бъде доставена в рамките на 3 работни дни от датата на получаване на плащането. 3. ако транзакцията бъде направено по време на празници, чоны, времето за обработка ще бъде отложено. моля, разберете. (Купувачите от Канада и Австралия, моля, обърнете внимание: за по-добро проследяване безопасността на стоките, ви препоръчваме да изберете начин на доставка epack.Защото поща на Китай не може да поиска информация за логистиката.)

Плащане В www.oberstadt.eu предлага множество начини за плащане, като Alipay, карти cerdit, банкови преводи в реално време и офлайн плащания (банков превод и Western Union).Можете да изберете най-удобния за вас начин.За да защитите вашите интереси, плащането ще бъде временно остават в Алиби и няма да бъде отнесен към нас, докато не получите поръчката си и не бъдете доволни от тях.

Коментари

Надявам се, можете да ни остави добър съвет!Вашите коментари са изключително важни за развитието на вашия бизнес.Искрено ви да оставите положителен отзив за нас, ако сте доволни от нашия продукт и обслужване.Благодаря ви за подкрепата!

Тагове: тестото k45dh, кухненски принадлежности за закуски, выравниватель тест, кухненски нож с нож от неръждаема стомана, глинено стоманена шпатула, kitchenware събор, сладка стомана на острието, екологично чист кухненски притурка, здрава стоманена шпатула, бразилско тесто.
Тип Инструменти за печене и Сладкарски изделия
Тип инструменти за печене и Сладкарски изделия Шпатула за печене и сладкарски изделия
Характеристика Съхраняват, Екологично чист
Произход Континентален Китай
Търговска марка фулейер
Материал Неръждаема Стомана
Сертифициране УЕП, LFGB, CIQ, CE / EU, SGS
Име Инструменти за Торта Стъргало За Тесто, Нож кухненски рамо Инструменти За Украса на Тортата
Номер на модела Шпатула-1
Размер на цели 15*11,5 см
Номер на комплекта 1
опаковка 1 бр. Шпатули За Печене на сладкиши

0 Коментари относно този продукт

Добави мнение

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Вие също може да искаш

3D Силиконова Роза Лейси Форма на Sugarcraft Бисквити, Кифли с Шоколад Форма За Печене Скърпвам Инструменти За Украса на Тортата

Изложба на продукта: забележка: 1. поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.ние гарантираме, че този стил ще бъде същото, както е показано на снимките. 2.
4.27лв. 5.42лв.

Нов Силиконов 3D Рози Цвете Фондан Мухъл Торта Декорация Сапун Шоколад Занаят Форми E805

Размер: 6.9 *6.9*3.7 см тегло на матрицата: 94 грама материал: хранително-вкусовата силикон характеристики на продукта: 1: 100% храна, силикон, стандарт за сигурност на fda / lfgb 2: антипригарный, лесно отделяемый,
9.27лв. 13.85лв.