Дървена Skalka от Бук 17,6 "за Печене Гладко Полиран Здрава Удобна дръжка Въжета За Окачване на Хляб, Тесто за Пица

Оценка
0
0 Коментари

9.22лв. 11.52лв.
Брой:

Дървена Skalka от Бук 17,6 "за Печене Гладко Полиран Здрава Удобна дръжка Подвесная Въже За Хляб, Тесто, Тесто За Пица

Спецификация

Skalka от буково дърво

Размер: L450*55*55 мм (17,6 "x 2,17")

Цвят: Натурален

Материал: 100% Буковая дърво

Това е качество на skalka от буковой на дърво, добре полиран, здрав и издръжлив.Eace pc с найлон с въже, за по-удобно захващане към кухнята.

Опаковка

Дървена търкаляне pi (n) = 1 бр.

Забележка:

Възможни са незначителни грешки в 0,5-1,5 см, от-за ръчно измерване на Цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко на монитора на вашия компютър, тъй като монитори калибриран по различен начин.

Ако харесвате нашите стоки и магазин, ние силно препоръчваме да се абонирате за нас и ни постави лайк.Можете да получите новини за нашите отстъпки или нови постъпления онлайн.

Ако не отговарят на нашите продукти или услуги, можете да ни изпратите отзив онлайн, за да можем да се подобри и да го ъпгрейд, за да ви осигури най-добрия опит.

На всички наши продукти, минава през строг производствен контрол на суровини, храни и опаковки.След като поставите поръчка, ще направим доставка директно от склада на нашата фабрика.

Моля, уверете се, че сте задали своя адрес, телефонен / мобилен номер, пощенски код и така нататък.По този начин, ние можем да доставят стоките, които поръчвате, без никакви закъснения.

За безплатна доставка на стоки, ако предпочитате много по-бърза доставка, моля не се колебайте да се свържете с нас директно.

Ако искате да поръчате нашите продукти в насипно състояние, винаги можете да се свържете с нас или ни оставете съобщение.Ние ще се свържем с вас с нашата най-ниската цена за партията продукта!

Тагове: прокатный дървен щифт, ремесленная щампована skalka, сладкиши от боб, дървена skalka, мъжки бисквити, играчки за момичета играят в раскатывание тест, несигурни панталони, инструменти за почистване на сладкарски изделия, килим с шарките на точилка, galaxy инструменти за торта.
Характеристика Екологично чист
Тип Точилка и Сладкарски дъски
Диаметър (см) 5.5
Произход Континентален Китай
Вид на продукта Точилка
Материал Дърво

0 Коментари относно този продукт

Добави мнение

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Вие също може да искаш

Елегантен Кръгъл Метален Торта, Десерт, Поставка за Кифли, Поставка за Сватбени партита, 2 Цвята (злато, сребро)

Описание: изработен от 100% висококачествен метален желязо, издръжлив и траен, без мирис. размер: 8,27 инча (диаметър) х 5,3 инча (височина), подходящ за торта с диаметър по-малко от 8 инча. прост дизайн, ярки цветове,
13.09лв. 24.71лв.

Силиконовата Полезна Силиконова Форма за Торта Декор на 3D за Рожден Ден, Гъвкава Силиконова Форма, Безопасна за Дома

Силиконовата полезна силиконова форма за торта декор на 3d за рожден ден, гъвкава силиконова форма, безопасна за дома технически характеристики: я се почистват лесно и удобно да се разбърква, защото тази форма
3.22лв. 5.36лв.

20 Дори Орехова Силиконова Форма За Торта С Форма на XG121

[спецификация на продукта】:29.5*17.2*1.5 см [температура]: ниска температура-40, устойчиви на висока температура + 230 градуса
4.39лв.

Ядивната Пигментная Дръжка Хранителна Боя Четка За Рисуване на "Бисквитки" Торта Декорации DIY Печене 87HA

Годни за консумация пигментни писалка за рисуване бисквити, празни приказки, украса торта, аксесоари за печене на хлебни изделия, кексчета, четки за торта 87ha чисто нов и високо качество характеристики: декорирайте
2.77лв. 3.95лв.