17 см Дрехи Свалящ Овче Кукла Играчки Kawai Меки Играчки Кукла Малко Мультяшное Животно Агне Скъпа Играчка Плюшен Подарък За Рожден Ден За Момичета

Оценка
0
0 Коментари

19.71лв. 35.85лв.
Брой:

Обръсна Козината На Овцете Плюшен Играчка Развивающее Меко Животно Свалящ Дрехи, Плюшени Играчки, Фигурки Детска Мека Кукла, Детски Подарък Хум Декор

Водещи елементи: 1. Мека и удобна: плюшен играчка агне е изработена от изключително кратък една плюшена тъкан и пълнеж от полипропилен памук, който е здрав, мек, удобен, лесно и гладко на допир.

2、 Сладко плюшено агне: Плюшен играчка с фигурки на овцете е топла, реалистична и красива форма.Тази плюшен кукла-агне ви носи различни изненади.Пухкави кукла-овечку може да се постави в спалнята, хола, дом или офис, за да стане вашия дом изпълнен с любов.

3. Лесен за носене: Фигурки плюшено агне играчки са леки и много подходящи за носене.Можете да носите тази забавна кукла-агнешко със себе си и да придружава вас, като приятел.Направете живота си малко по-забавно с тази една плюшена играчка-агне.

4. Лесен за почистване: плюшен играчка с плънка от агнешко месо, лесно за почистване и не се страхува да бъде смазан.Можете да използвате и за почистване с увереност.Няма специални почистващи средства не се изисква.

5. Страхотен подарък: сит, агнето може да се превърне в невероятен подарък за вашето семейство и приятели.Той е много декоративен и е идеален за рожден ден, housewarming, Деня на св. Валентин, Коледа, на годишнини и т.н.

Описание:

Плюшено агне мек, лек, преносим и гладка на допир.Една красива шуби от овча кожа агне може да се сваля и да поставите в спалнята, дневната, дома или офиса си, за да стане вашия дом изпълнен с любов и топлина.

Спецификация:

Заглавие: Плюшен играчка с плънка от Агнешко месо

Плат: Предпочитан Кратък Плюш

Пълнител: триизмерен вакуум полипропилен памук

Размер: 17 см/6,69 инча

Опаковъчен лист: Кукла-агне * 1

Тип елемент Животни
Животни овце
Сертифициране CE
CN Гуандун
Характеристики Плашилото и Плюш
Поддръжка дропшиппинг и търговия на едро
Произход Континентален Китай
Пол Унисекс
Тип Плюшен/Нано Кукла
Препоръчителна възраст 18+, 14+y, 12+y
Форма Открита Статуя
Тема Герой телевизия и кино
Попълване на Полипропилен Памук
Материал Памук

0 Коментари относно този продукт

Добави мнение

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Вие също може да искаш

Забавно Е Израз На Преносим 2022 Нова Година Тигър Талисман Висулка Подарък Компании Събитие

Забавно е израз на преносим 2022 нова година тигър талисман висулка подарък компании събитие технически характеристики: благодарение на дизайна на традиционните китайски празници елементи, той е подходящ
5.88лв. 8.39лв.