12шт Многократно Силиконови форми за кексчета Термоустойчиви Силиконови накрайници за уши За Кексчета 100% хранителни силиконови форми за печене Силиконова Форма

Оценка
0
0 Коментари

1.93лв. 2.79лв.
Брой:

Размер: 7 см. * 3,2 см (2,75 инча * 1,26 инча) Цвят: Разход на случаен цвят;

Материал: силикон;

Характеристики:

1. Чаша за печене произведени от хранително-силикон, одобрен от FDA, не съдържат BPA.Екологично чист, нетоксичен, гъвкав, за многократна употреба и издръжлив.

2. Силиконови форми за печене са от естествена незалепващо покритие, благодарение на което выпеченные предложения на добра форма лесно се появяват.

3. Незалепващо, качествено и трайно към миризмата покритие гарантира, че силиконови накрайници за уши за тарталети много лесно за почистване.

Е приложимо: Отговаря за печене на кексчета, маффинов, приготвяне на желета и т.н.

Пакетът включва: 12шт силиконова форма за торта

ХРОМАТИЧЕСКАЯ АБЕРАЦИИ

Поради разлика между различните монитори изображение може да се отрази действителния цвят на изделия, ние гарантираме, че стилът е същият, както е показано на снимките.

ТЪРГОВИЯ НА ЕДРО

За търговия на едро, можете да се свържете с нас и ние ще ви предложим най-добрата отстъпка или безплатна експресна доставка, доставката на които отнема само 3-7 дни.

СЛЕД ПЛАЩАНЕТО

Провери на адрес

Моля, проверете адреса си, след като плащане, ние ще изпратим го като адрес на вашата поръчка.Така че се уверете, че е правилно.

Търпеливо чакайте

Моля, търпеливо изчакайте, когато вие няма да получите стоката си в срок, и се свържете с нас, за да можем да ви помогнем да го следите.

ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

1. Всички наши стоки са тествани и опаковани в добро състояние, преди да изпратите.

2. Ако откриете някакви проблеми с нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с отдела ни за обслужване на клиенти в рамките на 7 дни след получаване на стоката.ние ще направим всичко възможно, за да разреши тези проблеми и да ви направи доволни.

3. Ако не сте напълно доволни от покупката си, можете да го върнете ни или замяна.Всички върнати продукти не трябва да се използва или да има някакви признаци на умишлено увреждане и трябва да бъде в оригинална опаковка.( Купувачите трябва да носи товара на отиване и обратно, ако в продукта няма проблеми с качеството.)

Коментари

1. Ако сте доволни от нашите продукти и услуги, моля, оставете своя положителен отзив и 5 звезди.Вашето мнение е важно за нас. 2. Ако не сте доволни от нашите продукти, моля, свържете се с нас навреме.Ние гарантираме, че на 100% ще решим всеки проблем за вас.

Тагове: множество хартия за печене 20x20, силиконова форма на дивали, 2 сферична силиконова форма, силиконова форма shruiken, супер сферична силиконова форма, силиконова форма за печене зелен цвят, коледни силиконови чашки за печене, силиконова форма за печене на ганджа, сладкиши силиконови форми за печене, силиконова форма на geco.
Тип инструменти за Торта Прес-форми
Тип Инструменти за Торта
Характеристика Екологично чист
Секси провокативна No
Материал Силикон
Непристойная снимка No
Номер на модела 20RY-006
Сертифициране SGS

0 Коментари относно този продукт

Добави мнение

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Вие също може да искаш

Xanarui мухъл САМ аромат добавяне на камък колата отдушник КЛИП кученце силиконова форма C1111

Описание силиконови форми цвят: случаен произведено в китай могат да се мият в съдомиялна машина лесен за използване и бързо почистване готов размер: 5,7 * 5,4 см готов тегло: около 86 г доставка ние изпращаме на
8.32лв.

Лък Силиконова Форма На Sugarcraft Шоколадова Торта Форма За Печене Скърпвам Инструменти За Украса На Тортата

Инструкции: 1. измийте добре и подсушете силиконовата форма и леко се поръсва с царевично брашно, за да се улесни освобождаването. 2. поставете формата на равна твърда повърхност.равномерно и плътно тласък паста
2.46лв. 3.07лв.

Нов Силиконов 3D Рози Цвете Фондан Мухъл Торта Декорация Сапун Шоколад Занаят Форми E805

Размер: 6.9 *6.9*3.7 см тегло на матрицата: 94 грама материал: хранително-вкусовата силикон характеристики на продукта: 1: 100% храна, силикон, стандарт за сигурност на fda / lfgb 2: антипригарный, лесно отделяемый,
9.27лв. 13.85лв.