Гореща Разпродажба Изкуствени Стръкове Евкалипт Шаровидного Копринени Растения САМ Цветя и Украса за Сватбени Партита за Многократна употреба и Пере

Оценка
0
0 Коментари

1.22лв. 2.50лв.
Брой:

Изкуствени Стръкове Евкалипт Шаровидного Копринени Растения САМ Цветя и Украса за Сватбени Партита за Многократна употреба и Пере IMNT

Спецификация на продукта:

Характеристики:

1. Изкуствени растения: идеален подарък за тези, които искат лесно да се насладите на красотата на природата.Това ще ви накара да се чувствате свободно и лесно.

2. Чудесен декор: Тези ярки изкуствени растения могат да се въведе зелена живот и свежест на вашето жизнено пространство.Изкуствени растения не се нуждаят от поливане и грижи, никога не избледняват и не окапват.

3. Грижи: Очарователна селекция от различни растения допринася за красотата на природата във вашия дом, без излишни неприятности и притеснения за грижа.

4. Никога не ставате лоши.На разположение в офиса, в дома, в демонстрационни зали, изложбени зали, хотели, барове, кафенета, магазини за дрехи и т.н.

5. Здрав материал: Висококачествени копринени материали, които се различават мекота и издръжливост.За многократна употреба и икономичен.

БЕЛЕЖКА:

Действителният цвят може да се различават леко от снимките, поради друг монитор и светлинния ефект.

Моля, позволете отклонение на 1-3 см от ръчно измерване.

Описание:

Материал: коприна

Размер: Както е показано на фигура

Батерия: Не

Форма на украса: настаняване

Цвят/Стил: Както е показано на фигура

Тегло: 3 г

Пакетът включва:

1 х Изкуствен Стъблото евкалипт Шаровидного

1 доставка: След като вие поръчате стока, ние ще ви изпратим вашата покупка в продължение на 3-4 дни.Ако имате специфични изисквания, моля, пишете ни съобщение или се свържете с нас директно. 2, За възстановяване: Ако стоката е повредена при транспортирането, можете да го върнете в рамките на 7 дни.При подаване на заявление за възстановяване купувачът трябва да получи потвърждение от продавача. 3, За продажба на едро и дропшиппинге: за търговия на едро ние ще ви предложим отстъпка или безплатна експресна доставка, доставката на които отнема само 3-8 дни.За директна доставка ние можем да изпратим стоката на вашите клиенти директно и няма да оставят информация за нас, ако вие го искате. 4. Как мога да следите своя колет?: Можете да следите своята парцел в следния уеб-сайт, с помощта на вашия номер за проследяване: www.17track.net/en (Копирано в браузър, за да отворите) 5, Което мога да направя, когато времето защита на закупуване изтича?: Ако срокът на защита на вашата покупка изтича, моля, свържете се с нас и ние ще ви помогнем да го удължи.Така че парите не постъпят в сметката ми.

Тагове: памучен млечни прежди, изкуствено цвете за декорация, украшение от коприна, Начало декор, жив мъх.
Батерия No
Цвят/Стил Както е показано на фигура
Произход Континентален Китай
Формата на бижута Настаняване
Стил растения Клон
Настаняване За работния плот
Размер As the picture shown
Тегло 3g
Материал ПП, Коприна
Количество Бр. 1 бр.
Търговска марка Перуки Beaulife
Поддръжка десантен кораб

0 Коментари относно този продукт

Добави мнение

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Вие също може да искаш

Търговия на едро с фабрика SPR, roll фон, зелено, розово Стенно Цвете за Декорация За Стени, Цветен

Име: може да рози цвете стена пътят полето цвете сватба фон 1 бр. размер: 120 см * 240 см (4 фута * 8 фута) 2 елемента може да се направи стена 240 см * 240 см (8 метра * 8 фута) моля, според имате нужда от стената, за да изберете
1 052.50лв. 1 085.05лв.