10,3*8,9*1 ВИЖТЕ САМ Захарна Торта Ретро Листенце Любов Каби Торта Силиконова Форма Скърпвам Форма За Украса на Тортата Инструменти Дъвка Паста Мухъл

Оценка
0
0 Коментари

4.22лв.
Брой:

1. Чисто нова силиконова форма за празни приказки за най-готините торти, желе, шоколад и т.н. 2. Здрав и безопасен за фризера, фурната, микровълновата печка и миялна машина е 3. Антипригарный и лесно да се извлича от форми 4. Тези форми са идеални за използване с различни ядливи и материали, негодни за консумация, включително.Лесно да се направи и лесно да се извади. 5. Вашият най-добър избор за украса на торта, торта или приготвяне на всякакви захарни изделия.Спецификация: Материал: силикон Цвят: розов Размер: 10,3 * 8,9 *1 см Работна температура: от -60 до + 240 C е Лесен за употреба и почистване.Той е мек и лесен за използване.Подходящ за форми за бонбони / желе / сапуни / шоколад / торта.

Гъвкав за по-лесно теглене, иновативен дизайн, мек, непрекъснато променящ се стил.

Може да се използва безопасно във фурна, микровълнова печка, съдомиялна машина и хладилник.

Анти-стареене, здрав, многократна употреба, нов стил, по-мек от структурата, разнообразна по стил, лесно се отстранява, лесен за почистване.

Хранително-вкусовата силикон, подходящ за готвене на торти, пици, хляб, муса, желе, климатик храни, шоколад, пудинг, плодов пай, etc.in микровълнови печки и фурни.Използвайте го с полза и да направи живота ни по-здрави.

Забележка:

1. Моля, се допуска отклонение 0,5-1 см от ръчно измерване. моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да предложи цена.

2. Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.

Съдържание на опаковката:

1 х Силиконови форми

Продукти:

Тагове: калъф samsung a6plus ретро, обеци с 5 листенца от цветя, голям захарен цвете, костюми на цвете, силиконовата реколта помещение x3, великден смола мухъл силиций великден, ретро калъф samsung 21plus, ур захар стикери за нокти, жените се обличат сахарно, захарно цвете бисквити.
Материал Силикон, хранително-вкусовата силикон
цвят Случаен
Непристойная снимка No
Произход Континентален Китай
Тип инструменти за Торта Прес-форми
Характеристика Екологично чист
Номер на модела TY20201104
Използването на инструменти за печене празни приказки
Тип Инструменти за Торта
Форма Неправилна форма
Секси провокативна No
Размер 10.3*8.9*1cm
Сертифициране CE / EU

0 Коментари относно този продукт

Добави мнение

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Вие също може да искаш

Форма На Заек Ряпа Заек Бонбони, Силиконова Форма Скърпвам Торта Декорация Шоколад Форма

Описание на продукта материал: силикон размер: както е показано на фигура цвят: случаен цвят високо качество и лекота на употреба и почистване той е мек и лесен за използване номинална температура:
4.39лв. 8.78лв.