1,75-инчов Открит Тактически Двуслойни Внесени Колан с метална Катарама

Оценка
0
0 Коментари

216.91лв. 267.80лв.
Брой:

Подробна информация за продукта и показване на изображения

Продукт: 1,75-инчов тактически колан

Цвят: MC/CB/RG/BK

Размер: S/M/L/XL

1. При избора на размер, се препоръчва да бъдат колкото е възможно по-близо до зелената светлина диапазон, като най-подходящ за използване, също така е на разположение оранжево диапазон, но Molle от едната страна на колана, може да бъде малко отхвърлен от центъра.

2. Размери на фигурата по-долу измерени ръчно и може да бъде грешка в 1-2 виж

Осъществяване списък: 1 бр.

Доставка:

Ние извършваме доставка по целия свят.Ние изпращаме вашите поръчки в рамките на 1-2 работни дни след извършване на плащането.Продукта се изпраща с въздушна поща на Китай, съответно на повечето страни в рамките на 15-22 дни.

Ако трябва да изберете EMS, моля, свържете се с нас.Но трябва да се налагат допълнителни разходи за доставка.

Срокът на доставка зависи от дестинацията и други фактори, той може да отнеме до 25 дни.Ако не сте получили стоката след изтичането на 25 дни, моля, свържете се с нас, ние ще проведем разследване и ще реши проблема за доставка.

Правилата на връщане:

Ако не сте доволни от получения продукт, моля върнете го в продължение на 7 дни за подмяна или връщане на парите.Моля, свържете се с мен, преди да го върне.Цената на доставката се заплаща от купувача.

Коментари:

ако имате някакви въпроси, моля първо се свържете с наш персонал за обслужване на клиенти, и ние ще ви отговорим и ще решим ги, след като ги получите.За купувачите, които обичат да оставят лоши коментари, лошите коментари не могат да решат никакъв проблем.За злонамерени лоши отзиви, ние ще пряко ги изнудва и да се оплакват на платформа.Добра търговска среда, трябва да се поддържа както купувачи, така и продавачи.Купувачът и Продавачът трябва да използват правата си за разумно и справедливо, а не злоупотребява с правата си.

Материал Найлон
Приложими Хора Възрастен
Произход Континентален Китай

0 Коментари относно този продукт

Добави мнение

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Вие също може да искаш

Дръжката На Тигана За Барбекю От Масивна Дървесина Изолирано Дръжка Защита От Изгаряния На Замяна Термостойкая

Описание: материал: дърво бук, устойчив на високи температури, трайна. удобно захващане: подвижна дръжка съвместима с различни тенджери, ергономична дръжка за допълнителен комфорт. смяна на дръжка на тиган
8.15лв. 14.81лв.

Пот Подложка Шапка Шапки Подложки Sweatband Протектор Яка Бейзбол Твърд Гвардия Риза Абсорбиращи Noband Шапки

Описание просто подкладочная уплътнение от вътрешната страна на лигавицата на вашата шапка.можете да експериментирате с най-удобни за настаняване при първото използване на подложка.в края на деня просто махнете
8.36лв. 16.06лв.

10 Парижките Ръкавици ESD Антистатични Мини Ръкавици За PC Компютри

Описание: ръката и пръстите с антиоксидантна полиуретанова боя с покритие за защита. осигуряват комфорт, тънко покритие за по-голяма гъвкавост. е предназначен за по-леки задачи. канава полиуретан дава
4.22лв. 7.14лв.