Плавници за плуване, Плавници за гмуркане от полипропилен и TPR Професионални Плувни Плавници за спорт на открито Екипировка за гмуркане подходящ За възрастни

Оценка
0
0 Коментари

29.94лв. 42.76лв.
Брой:

Изработени от висококачествени материали PP и TPR, нашите плавници за гмуркане са здрави, трайни и трайни.Той е лесен за използване и идеален за тези, който плува в басейн, море или се занимава с гмуркане.Това също е полезно средство за гмуркане, развлекателно гмуркане, гмуркане и обучение по плуване.

Параметри на продукта:

Заглавие: Плавници за гмуркане

Цвят: Син

Размер: XS/S / M L/XL

Материал: PP + TPR

Применимая сцена: Гмуркане

Списък на продуктите: Плавници за гмуркане * 1 pai

Вижте по-подробна информация за продукта

1. Добро качество: Нашите регулируеми перки, изработени от висококачествен материал PP и TPR.Той силно удари по водата, здрав, издръжлив и гъвкав.Позволете да се насладите на плуване и гмуркане.

2. Чудесен партньор за плуване: Тези плавници за гмуркане, имат множество функции.Използвайте го, за предотвратяване на спазми и намаляване на умората, намаляване на съпротивата и да направи така, че да се чувствате по-комфортно и вдъхна.

3. Лесна употреба: Нашите плавници за гмуркане са оборудвани с отворена пета и регулируеми джапанки, така че можете лесно да вземете плавници по размер, максимално подходящ за вашите крака.Просто развийте закопчалка след употреба, и няма нужда от повторно коригиране на нея следващия път.

4. Широко приложение: Нашите плавници за гмуркане са спомагателно средство за гмуркане, развлекателно гмуркане, гмуркане и обучение по плуване.Той е подходящ за любителите на плуване в басейна или на морето, а също така за любителите на гмуркане с шнорхел.Той може да се използва от деца, тийнейджъри, възрастни, мъже и жени.

5. Най-добрият подарък: Тези плавници за плуване са идеални като празничен подарък за семейството, приятелите, близки или колеги, които обичат гмуркане.Те ще бъдат щастливи да го получат.

Произход Континентален Китай

0 Коментари относно този продукт

Добави мнение

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Вие също може да искаш

Сладък Басейн Карикатура Плува Гаф Играе Вода Играчка За Дете Плува Пръстен Лесен Добро Уплътнение

Сладък басейн карикатура плува гаф играе вода играчка за дете плува пръстен лесен добро уплътнение технически характеристики: тя е разработена с анимационни дизайн на волана и анимационни изглед, това е
7.54лв. 15.05лв.

6/12/24 бр 2 Черни И 1 Бяло Арбалет Въглеродна Стрела 17/20 См, Дължина ОТ 8,8 мм Перо за Стрелба с Лък, Лов, Стрелба

6/12/24шт 2 черни и 1 бяло арбалет въглеродна стрела 17/20 см дължина от 8,8 мм перо за стрелба с лък, лов, стрелба номер на модел: карбоновая стрела за арбалет употреба: на лов тип: върха на стрелата материал:
20.78лв. 29.67лв.

БУТИЛКА INOX SUPER ICE-ЛЕД ЛЕД +

Супер бутилка от неръждаема стомана nike plus съдържа продукт за приготвяне на напитки помага гел, плюс отличен за пробиване и запазва повече освежаваща течност.
17.34лв.

Преносима Стика за голф, Със Седалище Топката Двустранно Оборудване За Голф Обучение на Деца

Описание: изработена от висококачествена сплав с здрав и издръжлив. универсален размер, подходящ за повечето стикове за голф. конструкция с резба отвор, тренировочная главата на стика не ще бъде лесно отваливаться. главата
8.93лв. 14.65лв.