Голям Размер Златен Цвят По Поръчка Колие Капки Вода Дамско Колие С Окачване В Стил Мароко Зелено Кресчендо Бижута От Страз Висулка

Оценка
0
0 Коментари

20.55лв.
Брой:

Добре дошли !

1 описание на продукта

Име на стил

Колие

МОК

1 бр.

Инв. № 1xl

Coloro

Злато

Материал

цинк сплав

Плащане

Т/T, west връзка

ЛОГО

По желание

време за доставка

5 дни

дължина

изложба на изображения

Време за доставка

30-60дней

Опаковка

торба opp, картонена кутия

Доставка

ePacket, www.oberstadt.eu

2детальные снимки и подобни продукти

3 опаковка

4 Плащане и доставка

5 Производствено звено

6 За нас

Моля, следете за нашите магазина, за да получите най-новата мода.

Доставка

1. Всички стоки ще бъдат изпратени в рамките на 3 работни дни след плащане.

2. Ние кораб по-бърз начин: стандартна доставка www.oberstadt.eu, Epacket или Поща Китай, можете да изберете начин на доставка, от който се нуждаете.Ние предлагаме безплатен начин на доставка, като DHL, FedEx, за сума на поръчката над 300 щатски долара.

3. Нашата цена не включва други скрити такси.Обикновено ние обявяваме като валиден поръчка.

Коментари

Вашите коментари са много важни за нас, за да подобрим нашите услуги.Ако сте доволни от нас, моля, не забравяйте да ни остави положителна оценка (5 звезди).Ако имате някакви оплаквания, моля, дайте ни възможност за решаване на проблема, преди да напусне ни отрицателна обратна връзка.

Връщане

Ние сме на 100% сигурни в нашите продукти и цените, в случай, че желаете да върнете получен от вас продукти и да кандидатстват за възстановяване, моля, свържете се с нас в рамките на 3 дни след получаване на стоката и да плати разходите за обратна доставка.

За нас и Услуги

Ние сме професионална бижутерската компания в град Иу, който е известен със стоковите пазари.Като производител и търговец на едро на различни модни декорации за търговия на едро на поръчка, моля, свържете се с WhatsApp + 8615825791789. Ние следим за това, че изгодни цени основава на високо качество.Пожелавам ви приятно пазаруване!

Тагове: колие от кристал богемского, вязаный човече безплатна доставка мароко, комплект колие bridl, златното колие на принцеса за младоженци, етнически колиета укебай, колие от страз с водопад, колие от планински кристал stonefan, комплект бижута gree, калъфи за iphone мароко, бижута с диаманти.
Материал Метални
Тип Бижута комплекти Комплекти Булчински Бижута
Тип на метали Цинк сплав
Тип елемент комплекти за бижута
Извинение Сватба
Номер на модела xl
Форма\модел Капка вода
Пол Жени, МЪЖ, влюбен'
Включен допълнително описание на продукта окачен
Стил Етнически състав
Произход Континентален Китай
Елегантен или Модерен Модни модели

0 Коментари относно този продукт

Добави мнение

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Вие също може да искаш

60шт Кръгли Дървени Мъниста Дървени Распорные Мъниста за Бижута, Гривни,

Описание: 60 парчета рассыпных мъниста ще отговорят на вашите нужди в производството на бижута и ще ви предостави много възможности за проекти направи си сам . мъниста, направени от дърво, леки и удобни в чорап. размер:
7.00лв. 13.20лв.

3D Силиконови Форми За Организма САМ Гуманоидные Свещи Мухъл Гипсови, за да проверите За Производството на Сапун

Характеристики: оотдти висококачествени материали, форма за свещи с 3d гъби главата за човешкото тяло, се изработва от хранително-вкусовата 3d силиконовата смола, на мека текстура, не е лесно да се скъса и деформирана,
17.74лв. 32.24лв.

Пръстен с Гептаграммой Chandler от Неръждаема Стомана, Позлатените Пръстен, Сватбени Сувенири Романтични Бижута за Мъже и Жени

Пръстен с гептаграммой chandler от неръждаема стомана, позлатените пръстен, сватбени сувенири романтични бижута за мъже и жени материал: неръждаема стомана опазване на околната среда: не съдържа олово и никел подарък-изненада
1.64лв. 3.43лв.