"Дисни" Сладък Дъмбо Раница Преносима Чанта За Съхранение На Cartoony Слон Чанта От Съвсем Малък Оранжево Детето Малка Училищна Чанта Еко Джоб За Обувки

Оценка
0
0 Коментари

6.77лв. 14.73лв.
Брой:

"Дисни" Сладък Дъмбо Раница Преносима Чанта За Съхранение На Cartoony Слон Чанта От Съвсем Малък Оранжево Детето Малка Училищна Чанта Еко Джоб За Обувки

размер

Нашата чанта от съвсем малък унисекс с размери 33 х 38 см, която е достатъчно голяма, за да носи различни предмети, като например спортни дрехи и обувки, ръкавици, спортни кърпи, екипировка за гмуркане и стоки от първа необходимост.

Повишена здравина и комфорт: Нашите раница на съвсем малък е изработена от полиестер материал с висока плътност, който се отличава с повишена издръжливост и издържа ежедневно носене.Закопчалката на съвсем малък позволява бързо да се съхранява предмети, а също така и лесно да поставите и извадите ги.Дебел шнур предпазва от свиване на раменете и помага за намаляване на тежестта върху раменете.

Машинно пране: Пране е задължителна за всяка чанта на съвсем малък.Тези чанти с завязками може да се пере в машина, се препоръчва да се използва мек почистващ препарат и да се мотае да изсъхне!

Предназначение: Тези раници на съвсем малък много подходящи за училище, фитнес, спорт, йога, танци, пътуване, ръчен багаж, багаж, къмпинг, разходки, съвместна работа, на тренировки и т.н.! Тази спортна чанта от съвсем малък и за мъже, жени и деца чудесен подарък.

Качество на услугата: Ние се стремим да предоставим на клиентите си добри търговски опит.Ако стоката има някакви проблеми с качеството, моля, свържете се с нас и ние ще решим за вас в рамките на 24 часа.

Ние се стремим да създаде за вас уникални и смислени подаръци за момчета и момичета, ще донесат повече щастие и веселие в живота ви.Вашето удовлетворение е нашата най-голяма цел.

Тагове: малка раница disney, умира на дисни, симпатичен мъж раница, Мъжки раници, мини-раница rilakuma, училищен раница domo, сладки котешки чанти, плат дъмбо "дисни", страхотна раница на съвсем малък, оранжева чанта за резервоар.
Подкладочный материал Polyester
Украса Няма
Тип на затваряне цип
Тип елемент Раници
Основен материал Polyester
Цвят Оранжево
Стил Модни модели
Произход Континентален Китай
Система За Носене Дугообразный презрамка
Тип раници Меки корици
Дъждобран No
Номер на модела sk1926/202108071322ZT03 Раница Дисни силвестър и туити
Тип дизайн Карикатура
Външен вид Външен джоб
Търговска марка "Дисни"
Интериор Джоб за обувки
Тип писалка/Каишка Подплатена дръжка
Графичен дизайн Раница Дисни Силвестър И Туити
Техника Други
Пол Унисекс
Обемът на По-долу 20 литра

0 Коментари относно този продукт

Добави мнение

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Вие също може да искаш

USB Зареждане Жак за слушалки тийнейджърката пътна чанта За лаптоп Ученически Чанти Mochila Feminina раница Cartoony скъпа Раница Gudetam

Нов стил, удължителен кабел за зареждане чрез usb + удължител за слушалки материал: оксфорд размери (см) дължина: 30 см височина: 44 см дълбочина: 15 см (1 см = с 0.39 инча) цвят може да се различава поради ефекта на осветление
63.57лв. 66.91лв.