Детски Водоустойчива Раница За Плуване, Детски Открит Басейн, Плажен Раница, Комбинираната Сухи Мокри Чанти, Регулируема Спортна Чанта За Съхранение, Директна Доставка

Оценка
0
0 Коментари

6.91лв. 16.45лв.
Брой:

Детски Водоустойчива Раница За Плуване, Детски Открит Басейн, Плажен Раница, Комбинираната Сухи Мокри Чанти, Регулируема Спортна Чанта За Съхранение, Директна Доставка

Описание на Тези чанти дантела прозорци здрави, удобни и са подходящи за вашите деца.Тези чанти за плуване са достатъчно дълбоки, за да побере бутилката с вода, спортни дрехи, книга, формат А4, папки, играчки и всичко останало, което трябва да вземете със себе си.

Технически характеристики

Име на продукта: Чанта за плуване за деца

Размер (приблизително):

S: 36x30 см./14.17x11.81in

L: 46x33x9 см/18,11x12,99x3,54 инча

Тегло (приблизително):

S: 140 г

Обем: 180 г

Опаковъчен лист

1 х Раница за гмуркане

Съвети:

1. Благодарение на цветовата температура на дисплея, камера, осветление и умения за заснемане на изображения на някои храни може да има малка разлика в цвета.

2. Поради различни ръчни измервания, моля, помисли малки разлики в размера.

1. За обратна връзка:

1.1 Моля, оставете положителен отзив и 5 звезди, ако сте доволни от нашите стоки и услуги.

1.2 Отзивите са много важни за нас, така че, моля, свържете се с нас веднага, преди да напусне неутрални или отрицателни отзиви.Ние ще направим всичко възможно, за да реши всеки проблем и да се осигури възможно най-доброто обслужване на клиентите.

1.3 Невъзможно да се реши този проблем, ако ние не знаем за тях!

2. Какви са достъпни начини на плащане?

2.1 Ние приемаме плащане чрез Alipay, West Union, TT. Всички основни кредитни карти се приемат чрез сигурна плащане процес НАБИРАТЕЛНИ.

2.2 Забележка: Повече информация за плащането НА този линк:

2.3 Плащането трябва да бъде в рамките на 3 дни от датата на поръчка.

2.4 Ако не можете да направите своята поръчка веднага след приключването на търга, моля, изчакайте няколко минути и опитайте отново. Плащането трябва да бъде завършен в рамките на 3 дни.

3. За доставката:

3.1 ДОСТАВКА ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ. (С изключение на някои страни и APO / FPO), поръчките се обработват своевременно след потвърждаване на плащането.

3.2 Ние извършваме доставка на само на потвърдени адреси на поръчката.Адрес на вашата поръчка ТРЯБВА да съвпада с адреса на доставка.

3.3 е Показано на изображението не е редно на стока и са предназначени само за ваша информация.

3.4 ВРЕМЕ за ДОСТАВКА на УСЛУГА се предоставя на превозвача и не включва почивните и празнични дни.Време за доставка може да се промени, особено в сезона на отпуските.

3.5 Ако не са получили стоката в рамките на посочения срок ?моля, свържете се с нас незабавно.Ние ще се свържем с транспортна фирма възможно най-скоро и ще ви отговорим.

3.6 поради състоянието На запасите и на разликата във времето ние ще изпратим вашата стока с първата ни достъпни на склад за бърза доставка.

3.7 Продавачът не носи отговорност за вносни мита, отговорността за това се носи от купувача.Всеки спор, предизвикан от това, е неоснователно.

Произход Континентален Китай
Номер на модела Пакет за гмуркане
Материал Найлон
Характеристика Разход На Суха Мокра Торба
Тип Раница
Търговска марка ДАНТЕЛЕН
Отдел име Унисекс

0 Коментари относно този продукт

Добави мнение

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Вие също може да искаш

Пътна чанта Многофункционални Документи Водоустойчив Притежател на паспорт Пакет на сертификати за FI

67,2 юана / бр. /лот 1 100,95 юана / бр. /лот 1 152,5 юана / бр. /лот 1 41,28 юана / бр. /лот 1 59,65 юана /бр. /лот 1 121 юана /бр. /лот 1 56,75 юана / бр. /лот 3 42,12 юана / бр. /лот 1 забележка: този продукт е само за чанта и не съдържа други елементи. този
14.77лв. 29.54лв.

Бели Мъжки Маратонки, Висококачествени Обувки За Мъже, Дишащи Меш Летни Ежедневните Пешеходни Маратонки, Тенис Zapatillas Hombre

Добре дошли в нашия магазин!скъпи приятели, надяваме се, че вие с удоволствие ще сложите тези модерни маратонки и ще получите най-добри впечатления от спорт, занимания във фитнес залата, бягане, ходене, туризъм.и
35.51лв. 47.34лв.