Коледни Кърпи За Кучета, Дишащи Триъгълни Кърпи, Престилки, Сменящи Кърпичка За малки Кученца, На Малки, Средни и Големи Кучета За Момичета и Момчета

Оценка
0
0 Коментари

2.04лв. 3.05лв.
Брой:

Описание:

Коледни кърпи за кучета, изработени от висококачествен материал с класически коледни елементи и може да се превърне в приятен подарък за домашни любимци.

Характеристики:

1. Висококачествен материал: изработен е от висококачествен полиестер материал, тънък, лек, удобни и дишащи.

2. Идеален подарък: подходящ за кучета в различни размери, изпълнена с класически коледни елементи и класически светло модели, най-добрия празничен подарък за домашни любимци.

3. Широко приложение: може да се използва в най-различни сцени, а също така и към гърба и главата на кучето, да се обличаш уникален коледен костюм.

Спецификация:

Материал: Полиестер

Размер: около 64*45 см/25*17,7 инча

Подходящи за домашни любимци с обиколката на врата 46 см/ 18 см

Опаковъчен лист:

1 * Коледна кърпа за Кучета

Вижте по-подробна информация за продукта

1. [Универсален за повечето кучета] Коледни кърпи за кучета може да се регулира по обиколката на врата на кучето, за да си куче е по-удобно, дизайн триъгълна шал е подходящ за всички видове малки и средни кучета, подходящи за домашни любимци с обиколката на врата 46 вж.

2. [Идеални подаръци за домашни любимци], Подходящи за Коледа, рожден ден, Хелоуин и други празници, коледа шал за домашни любимци създава за вас щастлив и празнична атмосфера, изключителен подарък за домашни животни, подходящ за повечето домашни любимци.

3. [Иновативен коледен дизайн] Празнични кърпи за домашни любимци подаряват ви уникално визуално удоволствие, печатни думи, които едновременно отделят кучето си в тълпата, и класически коледен дизайн с класически модел на дъгата.

4. [Обширно приложение] Кърпи за домашни любимци, за кучета, може да се използва върху гърба и главата кучета, наряжая ги в уникален коледен костюм, за да кучето се открои, като предоставя два вида триъгълни шалове с различни модели, които могат да се използват в най-различни сцени.

5. [Висококачествени материали] С изискан процеса на кант, който лесно се оттегли, коледни яки за шалове за кучета използват гладка тъкан, която е лека, удобна, дишаща и не е лесно да избледнява, изработена от висококачествен полиестер материал.

Произход Континентален Китай
Тип набиране NO
Материал Коприна
Тип котка
Тип елемент колие

0 Коментари относно този продукт

Добави мнение

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Вие също може да искаш

Заставам Баба Зелени Вертикални Ивици С Неправилна Текстура Мятая Плиссированная Кадифе Плат За Дрехи

[неща] златно кадифе [ширина на вратата / ширина тъкани]: 134 см [тегло / дебелина] около 280 g / m {характеристики на тъканите и е подходящ за стила на дрехите}: нежно кадифе, елегантен емералд, да се чувстват комфортно,
33.54лв. 129.00лв.

1бр Хамстер Тунел Клетка Външна Тръба Интерфейс Фитинг Хамстер Играчка Клетка Тунел Аксесоари

Характеристика: -съединителна плоча тръба на тунел хамстер, можете да инсталирате тръби вътре и извън клетката по желание, увеличаване на удоволствието от правенето на хамстер. -калибър около 5.5 см / 2,17 инча,
1.55лв. 2.23лв.

Чаша К чаша капсули кафе от неръждаема стомана множество За Keurig 2.0/1.0 Mini Plus Аксесоари За Кафе Филтър

Поддръжка на дропшиппинга и търговия на едро. 100% оригинални и с безплатна гаранция след продажбата. 1. силна съвместимост, която е съвместима с кафемашини серия keurig 2.0 и 1.0 / mini plus. 2. може да се използва повторно,
20.72лв. 41.44лв.