Ловни аксесоари за еърсофт оръжия RMR Killflash Убие Flash За Мини-Червена Точка За Спортове На Открито Ловен Аксесоар gs33-0105

Оценка
0
0 Коментари

9.73лв. 13.89лв.
Брой:

Ново записване, Уничтожающая Светкавица За мини-червена Точка За Спортове На открито, Ловен Аксесоар gs33-0105

Противоотражающее Устройство RMR Killflash За мини-Рефлекторного Поглед с червена точка

- Материал: PA66 (Найлон 66)

- Конструкция антибликового устройство

- Подходящ за поглед с червена точка в стил RMR

Филтър Killflash ARD (anti размисъл device) вградени в устройството.

Защитава вътрешната част от оптика от слънчевите лъчи, като по този начин се намалява вътрешните отблясъци и осигурявайки по-ясен преглед при поглед нагоре-слънцето.

Ако искате да закупите повече тактически предмети, можете да кликнете върху списъкът по-долу:

Доставка

В съответствие с правилата на доставка: ВСИЧКИ литиеви батерии ще бъдат изтрити, преди да изпратите.

Стоката ще бъде доставена в рамките на 48 часа след получаване на потвърдена плащане и получаване на статут на "Завършен".

Обикновено ние изпращаме в обединеното кралство, САЩ, Австралия услугата ePacket. други страни могат да въздушна поща на Китай.

Офис Epacket (7 ~ 15 работни дни); самолетни заминаване Поща на Китай (20-40 работни дни) (време на получаване може да се различава от време на митническа проверка в различни страни).

Ние не носим отговорност за всяко митническо облагане с данъци, ако е приложимо в дадена страна.(Ние кораб международни пратката, данъчно облагане рядко се случва в някои страни)

Тази организация на доставката не се включва нашия национален празник.

Ние се опитваме да направим всичко възможно, за да ви осигури най-сигурният и достъпен начин за доставка. но понякога международната доставка е силно зависима от местната митница и пощенските услуги.ако не сте получили стоката си навреме, моля, веднага се свържете с нас за допълнителна помощ.ние носим отговорност за щети или загуби, възникнали в процеса на доставка.

Плащане

Цялата плащането трябва да бъде в рамките на седмици след залагане.

Ако имате нужда от повече време, моля, да ни уведомите предварително за очаквания час на вашето плащане

Свържете се с нас

Ние работим 5 дни в седмицата (от понеделник до петък от 8:30 часа до 6:00 източно време).

Моля, изпратете електронно писмо на резервацията.Форум обратна връзка - това не е място, където можете да ни остави съобщение.

ВРЪЩАНЕ

Връщане разрешено, ако не сте доволни от покупката си, и трябва да се започне от купувача в рамките на 30 дни от датата на доставка.

За да имате право на възстановяване на върната от вас стока трябва да е в оригиналната неоткрытом състояние на формата, в която той е изпратен, с цялата опаковка, инструкции и документи живи и здрави.Стоки, иззети от демонстрация на опаковки "в блистер", не подлежат на връщане.Купувачът трябва да плати обратна доставка.

Коментари

Ние се стремим към това, че всяка покупка на музикалния пятизвездочному високо оценени.Моля, да споделите с нас, като ние можем да направим вашата стая също е петзвезден!

Тагове: аксесоари за ловно еърсофт оръжия, антирефлексно устройство killflash от алуминий, делото mro, светкавица убийството eotech, unity mro, железен лост mro.
Произход Континентален Китай
Номер на модела гс33-0105
Търговска марка CANIS ЛАТРАНС

0 Коментари относно този продукт

Добави мнение

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Вие също може да искаш

НОВ 1,75-Инчов Тактически Mall Каишка CS Открит Военен Ловен Боен Колан е Колан за Носене на Колан на Оригинален Метален Бу

Горещ салл нов 1,75-инчов черен колан за изтребител dring, тактически колан molle, мультикамерный cs, уличен военен ловен бойна описание: качеството е гарантирано на 100% абсолютно ново име: тактически колан с ширина 1,75
214.09лв. 289.30лв.

Плавници За Сърфиране UPSURF С да използвате единични Пъпки Armygreen С Бели Стъклени Нов Дизайн Surf Tri Set

Перки за сърфиране upsurf с да използвате единични пъпки armygreen от бяло фибростъкло нов дизайн surf tri set перки за сърфиране upsurf с да използвате единични пъпки armygreen от бяло фибростъкло нов дизайн surf tri set performance основната
125.43лв. 181.79лв.

Нова 1 Бр. Тактическа Дръжка от Титанова Сплав С Отвертка за Къмпинг Офис

Чисто нов с високо качество описание на продукта: материал: титан сплав tc4 джобен скоба от титанова сплав цвят: както е показано на фигура дължина: 14 см (отворена); 10,6 см (затворена) диаметър: 12,5 мм тегло:
20.76лв. 23.07лв.

Преносима Стика за голф, Със Седалище Топката Двустранно Оборудване За Голф Обучение на Деца

Описание: изработена от висококачествена сплав с здрав и издръжлив. универсален размер, подходящ за повечето стикове за голф. конструкция с резба отвор, тренировочная главата на стика не ще бъде лесно отваливаться. главата
8.93лв. 14.65лв.

Под наем силикагел защитен ръкав велосипеден компютър гумен калъф (включва и фолио) За IGPSPORT IGS50/IGS60/IGS216

Настолен защитен ръкав igpsport igs50 материал от силикагел защита на торчащей машини защита от падане никакво обезцветяване, без избледняване мека и лесно моющийся mailto: 1 чанта + 1 фолио (не включва компютър)
7.50лв. 11.54лв.

0,335 Регулируема Адаптер Втулки на Вала за голф, за Аксесоари за голф M1 M2 M3 M5 M6

0,335 регулируема адаптер втулки на вала за голф, за m1 m2 m3 m5 m6 аксесоари за голф 100% чисто нов изработен е от висококачествен материал цвят: златист материал: алуминиева сплав съдържание на опаковката: 1
13.22лв. 18.89лв.

Черни китара блокер тунери Глави за електрическа китара Тунери JN-07SP За заключване на клечки (с опаковка)

Въвеждането на продукта : артикул: гитарная машина за заключване на глави тунери място на производство: произведено в корея цвят: черен, както е показано на фигура тегло: 230 г/ комплект
55.31лв. 110.62лв.