скандинавска хол, спалня с балкон, веранда ресторант Таван, осветителни Тела, плафониери кухненски осветителни тела, осветление на светлина

Оценка
0
0 Коментари

267.80лв. 334.75лв.
Брой:

Уважаеми клиенти, благодарим ви за вашето внимание и любов.Ние искрено ще ви предложим висококачествени и достъпни стоки и услуги, с надеждата да гарантира на клиентите задоволителен и приятна за пазаруване в Интернет.

За да се избегнат ненужни проблеми и недоразумения в процеса на закупуване на лампи, моля, внимателно прочетете и приемете правилата ни за продажба на продуктите преди покупка.Моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако имате някакви въпроси

обърнете се към центъра за обслужване на клиенти, обслужване на клиенти ще бъде много търпелив, ще ви даде подробен отговор!

За снимане Всички снимки се правят в естествената си форма.Поради различна осветеност и различни дисплеи продукт може да има известна разлика в цвета, но грешка няма да се отрази на реалния ефект.Моля, бъдете сигурни.

За бебето

Стоките могат да бъдат и магазини, магазин контрастен качество, мисля, че лошо качество, не е причина за връщане

За срока на доставка

нормалната ситуация е напълно достатъчно.Срокът за доставка обикновено е в рамките на 48 часа след плащане.Ако възникне недостиг или специални обстоятелства, стоките ще бъдат доставени в рамките на 3-7 дни.За големи количества са необходими около 15 дни.

Ако не сте получили стоката в рамките на десет дни след раждането или имате някакви въпроси за продукти, след получаване, моля, свържете се с нас навреме.

За фрахте описание

Ние се ангажираме да предоставим на нашите клиенти висококачествен логистичен опит.По подразбиране се изпраща експресна доставка Debang.Като цяло, той може да бъде изпратен в града на ниво префектура и града на окръжно ниво.Села и градове, които не могат да стигнат до него, ще се изпращат на други експресна услуга.Ако трябва да се изпрати логистика за превоз на плащане, можете да се обърнете към центъра за обслужване на клиенти, за да промените стойността на на превоз.

За метод на плащане

Ние силно препоръчваме да правят транзакции чрез Alipay.Бъдете сигурни.Потребителите, които не могат да се използват Alipay, може да изберете онлайн-банков превод превод на парични средства.

често срещан проблем

Гаранция за здравина, няма нужда да натиска и да проверяват стока лице в лице при получаването на стоката, ако има някакви повреди при транспортирането, изпратете го обратно.

Тагове: креативен лампиона, под лампа chiaro, черно лампиона, външен лампиона, под лампа скандинавска, модерен лампиона, лампиона от щраус, подмяна на хартиен носител торшеров, под лампа ktribe, на горния етаж лампа.
Тип на ключа Дистанционно управление
Зона осветление 15-30 кв. м
Сертифициране ССС
Включени ли са крушка ДА
Завърши полиране
Цвят Черен
Търговска марка ДЕВОЛПО
Материал Хартия
Гаранция 1
Характеристики 2
Прилагане Кухня, Хранене, Спалня, Фоайето, Проучване, Баня
Базов тип Клин
Брой източници на светлина > 20
Източник на светлина Led Лампи
Източник на захранване AC
Стил инсталация Осветителни тела дъното на светлината
Това е едно интелигентно устройство ДА
Напрежение 220V
Използването на Празник
Материал на корпуса PVC
Номер на модела 2
Стил Модерен стил
Е с регулируема яркост ДА
Техника Покрити с покритие

0 Коментари относно този продукт

Добави мнение

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Вие също може да искаш

Модерна Витражная Полилей От Стъкло С Високи Висящи Лампи LED Murano Chain Окачен Лампа За Дневна

· приблизителен размер: 24 x 48 (ш60хх120см)/28 x 60 (ш70хх150см) · всеки детайл е направен по поръчка; моля, дайте ни от 2 до 3 седмици производствения време преди доставка · потребителски цвят и размер са на разположение ·
2 354.79лв. 2 770.34лв.

Най-Новият 220-48 Led 6500 До Модерен Бял Тавана Лампа С Bluetooth Високоговорител Музикален Плейър

Спецификация: б ранд нова материал: акрил цвят: бял цвят на светлината: бяла светлина напрежение: ac 220 в мощност: 24 w светодиод: 48 бр. bluetooth: подкрепа цветна температура: 6500 к светлинен поток: 2000lm облучаемая
111.79лв. 141.51лв.

Ретро китайска живопис Led Тавана лампа Tiffany осветление Спалня с Медна повърхност осветление Хол Кръг на тавана лампа

[xlmodel]-[продукти]-[50847] [xlmodel]-[потребителски]-[45774] материал: мед + стъкло * размер на/ размер: малък ---- 40 см, височина 4 см, 52 w, led голям --------- с диаметър 50 см, височина 4 см, 74 w, led * източник на светлина и притежателят
436.88лв. 526.37лв.