Жена 100% Чист Обикновен Вълнен Пуловер с имитация на Шията Zhili, Пуловер

Оценка
0
0 Коментари

295.50лв.
Брой:

Таблица с размери

Моля, в съответствие с таблицата за размери за поръчка.Моделът е облечен в размер М в таблицата размери.

Покажи модел и продукт

Отказ от отговорност цвят: От настройките на монитора, определяне на пиксела монитор ние не можем да гарантираме, че цветът, който виждате на екрана, е точна цвят на продукта.Ние се стремим да направим нашите цветове са максимално точни.обаче цветовете са приблизителни до реалните цветове.

Инструкции за пране

Ръчно пране в студена вода, разпръснати, за да изсъхне или сухо почистване

История на марката

Zhili - глобална онлайн магазин базиран в Китай, който продава най-мека в света кърпа и най-впитывающую цвят прежда, за да създаде перфектния кашемирового изделия. Zhili смята, че кашмир - това е повече, отколкото лукс; това е доказателство, че нещо меко и елегантна все още може да бъде трудно и изисква уважение.

Преди да поръчате

1. Уверете се, че сте попълнили цялата подробен адрес и информация за контакт при попълване на информация на купувача.

2. Ние не носим отговорност за каквито и да било митнически такси или на данък върху вноса.Тези такси не са включени в цената на стоката или разходите за доставка.

3. Ако искате да декларират стоки, както е другото име на стоката или да посочите стойност за поръчка, моля оставете съобщение при извършване на резервацията.

Коментари

Ние високо ценим удовлетвореността на клиентите.

1. Ако сте доволни, придобити стока, надявам се, ще можете да се хвалят с нас на 5-звезди, за да може повече хора видяха и се доверяват на нашите продукти.

2. Ако не сте доволни от стоки, моля свържете се с нас, за да реши проблема, вместо да оставят отрицателна обратна връзка.Ние разбираме вашите проблеми и чувство на неудовлетвореност, и ние ще направим всичко възможно, за да разреши тези проблеми заедно с вас.

Гаранция

Вие ще получите пълно възстановяване на сумата или безплатна подмяна, ако се дължи на линка по-долу ситуация:

1. Неуспешен доставка 2. Е изпратен грешен продукт, цвят или размер 3. Проблемът с качеството на

Рекламации и Връщане на средства

1. ако не сте доволни от получения продукт, моля върнете го в продължение на 15 дни за подмяна или връщане на парите.Моля, свържете се с мен в продължение на 72 часа, преди да го върне.

2. ако продуктът е дефектен в рамките на 15 дни, ние ще ви изпратим имейл за замяна без допълнително зарядно устройство или ще ви предложим възстановяване след получаване на дефектните стоки.Въпреки това разходите за обратна доставка ще бъде заплатена от вас.

3. Ние не приемаме никакви възстановявания или върнати суми по същия поради дефекти или случайни повреди, причинени от неправилна употреба, злоупотреба или неправилно грижи.

4. Моля, изпращайте снимки на стоките, които желаете да върнете или размените, включително всички доказателства и информация.

Тагове: кафе - състезател 49, v star 250 кафе състезател, неопределен 9 мотоциклет, nexx кафе състезател, харли води незрялост, несигурни панталони, неопределен cosplay, кафе-състезател gs650, актуално резервоар двойна, неопределен набор от обеци.
Тип дизайн Твърд
Дължина ръкав (см) Пълен
Стил Ежедневни обувки
Тип на затваряне Няма
Яка Имитация На Шията
Произход Континентален Китай
Украса Няма
Дължината на дрехата Обикновен
Състав на материала 100% Кашмир
Дебелина на СТАНДАРТНА
Материал Кашмир
Пол Жени
Стил Ръкави Обикновен
Номер на модела ZL20D0430
Сезон Зима

0 Коментари относно този продукт

Добави мнение

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Вие също може да искаш

Трикотаж Стилен Топъл Пуловер Скъсани Възли Скок Топ Трикотажный Пуловер с открити Рамене за Ежедневието

Трикотаж стилен топъл пуловер скъсани възли скок топ трикотажный пуловер с открити рамене за ежедневието технически характеристики: благодарение на креативному дизайн с цепки и отворени рамене, ще изглежда
19.69лв. 26.25лв.

Модерен Зимен Пуловер, Палто, Всекидневни Зимен Пуловер с Защитени От свиване, Палто, Пуловер с Цип, Палто за Работа

Модерен зимен пуловер, палто, всекидневни зимен пуловер с защитени от свиване, палто, пуловер с цип, палто за работа технически характеристики: в това палто-пуловер ще изглеждате уверен, достоверни доверие
43.31лв. 61.87лв.

Палто Оверсайз, Мъжко Есенно-зимно Модно Ежедневното Однобортное Дамско Палто, Вязаное Вълна Палто, Пуловер, Палто, Мъжки Вълна

Мъжко есенно-зимни модни и ежедневни однобортная долна риза, вязаное вълна палто, пуловер характеристики: 【материал】 той е изработен от висококачествени материали, достатъчно силни, за ежедневно носене. 【характеристики】
23.83лв. 39.72лв.