20 Инча Bebe Кукла Реборн Дете Принцеса Момиче Силиконова Vinyl Очарователен Реалистична Детска Играчка С Високо Качество

Оценка
0
0 Коментари

238.28лв. 595.70лв.
Брой:

Описание:

100% чисто нов и високо качество

Размер: 20 инча,

Тегло кукли нето: 1 кг или така

Структура:

Целият корпус е изработен от вносни силикон.Кукли могат да се движат на крайниците, може да седи и да лежи; те не ще устои, те не ще говорят; те могат да влизат във водата.

Очи: очите са Вносни висококачествени акрилни очи; очи не ще трепери

Коса: ръчно рисувани

Облекло: сшита по размер на кукли;

Употреба:

Лунна Нова година, детска ясла, майка, медицинска сестра по време на бременност и раждане, играчка-компаньон за детето;

Той може да се използва като инструмент за пропаганда за опазване здравето на майката и детето и да се грижи за бебето.Той може да демонстрира характеристики на новородени деца, размер и форма, които отговарят на условията на нормални пълен мандат деца, и да има чувство за реалност.

В процеса на детското забавление може да се използва като домашна играчка;

Настойници на детската градина са много добри учебни помагала, научи вашето дете да се облича и други умения за самообслужване и така нататък.

Може да се използва като реквизит за снимки.

Обекти на обществени поръчки: болници, домоводческие компания, детски градини, центрове за ранно образование, градини за родители и деца, лични колекции, кино - и телевизионни оператори, телевизионни станции, фото студио и т.н.

Съдържание на пакета: кукла с дрехи

Тагове: подмладена детски кукли бебета, авитар възстановената какавида, възстановената какавида гранде, r подмладени с кукли, afere подмладена детски кукли, мъжки подмладени с кукли, възстановената какавида на, възстановената стоп-моушън кученце, очарователен възстановената какавида, възстановената кукла-бебе бебе.
Произход Континентален Китай
Тип елемент Кукли
Препоръчителна възраст Бременни, 0-6м, 7-12м, 13-24м, 25-36м, 4-6y, 7-12y, 12+y

0 Коментари относно този продукт

Добави мнение

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Вие също може да искаш

14 инча розова черна коса мода кукла 35 см права коса орхидея spit кукла играчка

14 инча розова черна коса мода кукла 35 см права коса орхидея spit кукла играчка описание: 100% чисто нов и високо качество на бебето размер: около 14 инча.поради различни методи за измерване допустима грешка на обличане
131.44лв.

Коледна Приказка Вратата Куклена Къща Коледна Украса Феята на зъбките Врата За Дома си САМ " Приказка за Обучение Украса

Описание: специална магическа врата се превърна в популярен начин за феята на зъбките лесно да проникне в детската стая и е магически начин за децата да влязат в прекрасния свят на приказките. характеристики: 1.
17.95лв. 27.61лв.

Кукла Blygirl Диня Червена коса блайт tait тялото на Кукла Мода може да промени грим

Кукла blygirl диня червена коса блайт tait тялото на кукла мода може да промени грим добре дошли в моя магазин моля, имайте предвид преди да си купите: закупуване на кукли не се включва в себе си дрехите си, клиентите
99.27лв.