Нова Имитированная Коприна Единично нощница Дамски Пролетно С Дълги Ръкави Спално Бельо Имитированная Единично нощница Дамски Пролетно WP669

Оценка
0
0 Коментари

76.85лв. 85.40лв.
Брой:

Нова Имитированная Коприна Единично нощница Дамски Пролетно С Дълги Ръкави Спално Бельо Имитированная Единично нощница Дамски Пролетно WP669

1. Ние приемаме всички кредитни карти, които се приемат чрез сигурна условно депозиране на плащания.

2. Ние организираме доставка след вашето плащане, моля, уверете се, че плащането е успешно, преди да затворите страницата.

Споменатите по-горе дата на доставка, приложима за повечето случаи.Понякога обаче парцели, могат да бъдат задържани заради празник, фестивал,

лошо време, обичай и т.н. Освен това, начина на доставка на услуги може да имат данъчни проблеми.В този случай,

ние ценим вашето разбиране и сътрудничество!

1. Цвят: Снимки, представени в нашия магазин, са изработени на базата на тези продукти.

Заради разликата в монитор и яркостта може да съществува нормално да има разлика в цвят, моля, не оставяйте лош съвет, и не се връщайте ни стока, не е като се свържете с нас.

2. Поръчките се доставят в рамките на 7 работни дни след заплащане.Ако има някакви причини, които причиняват забавяне на доставката, надявам се, вие можете да разберете.Време за доставка в празнични дни (Коледа, китайската Нова година и т.н.) Може да бъде по-дълго от обичайното, моля, добавете още 5-10 дни, като забавяне, благодаря ви много за вашето разбиране!

3. Стоките се изпращат с въздушна поща на Китай или стандартна доставка www.oberstadt.eu за безплатна доставка, също така можете да изберете друга експрес-компания, като: DHL, FedEx, и EMS, UPS.Но ние не можем да си позволим пощенски разходи чрез тамошние на компанията, така че ще трябва да платите допълнителна такса, благодаря ви за вашето добро разбиране!

4. Ако вашата общата цена надвишава 150,00 щатски долара, ние ще ви ги изпратим експресна поща, не трябва да плащат допълнителна такса.

Освен това, вашата поръчка е на стойност не по-150,00 долара, но искате да ги възможно най-добре, без никакви проблеми, ние все още можем да ги изпрати експресна поща, но трябва да плати пощенските разходи в размер на 20,00 долара

5. Ако не сте получили стоката след изтичането на 55 дни, моля не се колебайте да се свържете с нас.Ние ще положим всички наши усилия, за да реши този проблем.

6. Поради състоянието на запасите и на разликата във времето ние ще изпратим вашата стока с първата ни достъпни на склад за бърза доставка.

За дефектни или дефектни продукти, моля, направете снимки или видео, ние ще ви ги изпратим отново или ще ви възстановим парите след потвърждение.Освен това, върнати стоки, трябва да бъде в оригиналната им състояние.

Ако сте доволни от нашите продукти и услуги, моля, оставете вашите положителна оценка 5 звезди за подробна оценка на вашата поръчка.

След като ни покажете скрийншот с двете 5 звезди, ние ще ви предоставим отстъпка от следващата поръчка.

стил 8 елегантен стил
Тип дизайн Твърд
Стил 1 Жилетки
Функция 3 удобен
Непристойная снимка No
Търговска марка NoEnName_Null Няма име
Секси провокативна No
Тип елемент Мантия
Подходящ за 6 сезона Лято
Тип тъкани Тъкани
Материал Изкуствена Коприна
стил 5 Принцеса Дантела
Пол Жени
Сезон Пролет
Дължина на роклята До средата на прасците
Състав на материала коприна факс
Номер на модела WP669
Модел 7 Чисти Цветове
Функция 2 Начало.
тип 9 Мека и дишаща
Дължина ръкав (см) Пълен

0 Коментари относно този продукт

Добави мнение

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Вие също може да искаш

Нощница С Къс Ръкав, Лятна Нова Сатен Дамски Домашни Дрехи, Секси Домашно Облекло, Интимно Бельо, Бяла Ежедневни Мини-Pajamas

[xlmodel]-[потребителски]-[52384] описание: 1. специален плат /модерен дизайн 2. той е изработен от висококачествени материали, устойчиви за ежедневно носене! 3. това е чудесен подарък за любимия или за вас самите. размер:
32.26лв. 46.08лв.

Зимните Кадифени Пижами Комплект Двойка 2 бр. Женски Мъжки Ежедневни Пижами За Мъже Дамски Зимни Есенни Пижами Пижами

Защо руските купувачи трябва да се пълното име?в съответствие с корекцията на политиката поща на русия, имена на купувачи трябва да бъдат попълнени пълно име (име + презиме + фамилия), така че те могат да подпише
53.82лв. 112.15лв.