Ежедневието на Обикновен Комплект от Две части С Принтом под формата на Хаундстута, Нова Есенна Топ с Дълъг Ръкав и Кръгло деколте + Широки Панталони, Елегантен Спортен Костюм, Женска Градинска Облекло

Оценка
0
0 Коментари

41.25лв. 71.13лв.
Брой:

1. Поради различни методи за измерване, условията и напрежение тъкан данни ще има отклонение до 1-2 виж Таблица с размери е дадена само за справка.

2. Разликата в цвета може да съществува между различните компютърни дисплеи, конкретни, моля, в натура преобладават. 3. Моля, обърнете се към преобразуване на единици за измерване: 1 ИНЧ = 2,54 см или 1 СМ = 0,39 ИНЧА

Може ли да ми помогне да избера размер?

Разбира се, не се колебайте да се свържете с нас, ако не сте сигурни в избора на размер.Ние вещ в избора на размери.Ето и информация, която трябва да знаем:

Ако имате лента, да ни кажете си: 1. долната част на гърдите 2. бюст 3. бедрата 4. нормален размер на сутиена

Ако не разполагате с касетофон, моля, уведомете ни цялата информация за размера, което знаете за себе си, колкото повече, толкова по-добре.(С изключение на възраст, ръст и тегло, те са безполезни)

Когато изпратите поръчката си?

Обикновено ние изпращаме поръчката в рамките на 2 дни след потвърждаване на плащането.www.oberstadt.eu отнема около 24 часа, за да потвърдите вашето плащане.

Как ще разбера, че моите поръчки са били изпратени?

След като изпратихме вашата стока, статус на вашата поръчка, ще бъде "Стоки, в очакване на приемането".Това означава, че ние сме публикували на вашата поръчка.

Как мога да следите поръчката си?Къде да се вземат номер за проследяване?

След това, като ние ще изпратим вашата поръчка, ще се появи номер за проследяване.Можете да следите поръчката си, като използва предоставената информация за проследяване, чрез 3-7 работни дни, като използвате следните два начина:

1. Ще намерите информация за логистиката на страницата с подробности за поръчката

2. Можете да следите поръчка на сайта 17track или в сайта на транспортната фирма.сайт 17track:

За обратна връзка

Ако от нещо не сте доволни, моля, свържете се с нас за първи път, преди да оставите коментар.Ние ще направим всичко възможно, за да ви отговарят и решаване на проблема.Ако харесвате нашите продукти, моля оставете пет звезден върха.Ние оценим и да ви предложим отстъпка следващия път.

Тагове: ключодържатели ключодържател кучешки зъб, вязаный жилетка в кучешка клетка, ръкавици хаундстут, маска хаундстут, чорапогащник в кучешка клетка, шапки в кучешка клетка, пола midi в тънка клетка, горна женска куче фанг, панталони в кучешка клетка, ризи в кучешка клетка.
Търговска марка Адогирл
Тип на засаждане Обикновен
Тип директен доставка
Украса Няма
Произход Континентален Китай
Тип2 Брючные Костюми
Възраст Възраст 18-35 години
Модели на дрехи Тънък
Вид закопчалка за панталони Еластичен Колан
Тип дизайн С щампи
Тип на затваряне Пуловер
Дължина на панталон (см) Пълна Дължина
Тип тъкани Сукно
Материал Ликра, Polyester
Пол Жени
Яка О-Образно деколте
Сезон Пролет/Есен
Стил Ръкави Обикновен
Предни стил Плосък
Стил Ежедневни обувки
Дата на издаване Есен 2021 г.
Талия Висока Талия
Дължината на дрехата Обикновен
Стил панталони Широки Панталони за Краката
Тип1 търговия на едро на стоки
Дължина ръкав (см) Пълен

0 Коментари относно този продукт

Добави мнение

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Вие също може да искаш

Спортни Дамски Костюми Hoody Панталони Комплект С Дълъг Ръкав, Спортно Облекло Спортен Костюм Комплект 2022 Есенни Костюми За Жени

Modname=ckeditor спортни костюми женски комплект с качулка и панталони, спортни облекла голям размер с дълъг ръкав, спортен костюм, комплект 2021, есенно-зимни костюми на флисе за жени особености: изцяло нов и качествено.модел:
53.10лв. 106.18лв.