Луксозно Златна Рокля с Дантелено Аппликацией и Цветя Модел За Момичета, Корсет С Високо Воротом Отзад, Дизайнерско Рокля За Първо Причастие За Момичета

Оценка
0
0 Коментари

229.72лв. 459.42лв.
Брой:

Измервания за размер 12 м: обиколката на гърдите (52 см./20,5 инча), обиколката на талията (от 50 см/20 см) дължина (60 см/24 инча)

Измервания за размер на 18 м.: обиколката на гърдите (54 см/21,5 инча), обиколката на талията (52 см./20,5 инча) дължина (65 см/25,5 инча)

Измервания за размер на 24 м: обиколката на гърдите (56 см/22 инча), обиколката на талията (54 см/21,5 инча) дължина (70 см./28 инча)

Описание на продукта

1. Списъкът е само за стоките, описани в заглавието, без да се включват никакви други неща.Препоръчително е да си поръчате всички аксесоари заедно, което помага да спестите разходите за доставка.Освен това, аксесоари ще безплатна бърза доставка, ако те ще бъдат осъдени заедно с рокли.

2. ЦВЯТ: Цветен поглед, може да варира в зависимост от монитора.Има и малка хроматическая аберации' причинени от камера, между цвета в снимките и цвета на реални обекти.Цветовете зависят от реалните стоки, които получавате.

3. СРОК на доставка: не всички наши стоки са на склад.Моля, проверете очакваното време за доставка на страницата на продукта при поръчка.Ако имате нужда спешно рокли или други стоки, моля, не забравяйте да изберете доставка на DHL/FedEx.

Тагове: рокли за момичета-цветочниц за сватба, Рокли за Причастие, Рокля За Момиченца, парти за рожден ден на дете, розово-бяла рокля.
Дължина на роклята Дължина до глезена
Стил Ежедневни обувки
Тип тъкани Тюл
Тип елемент Рокли За Момичета-Цветочниц
Силует Бална рокля
Произход Континентален Китай
Отвор на вратата ВИСОК
Дължина ръкав (см) Без ръкави
CN Дзянсу
Тип дизайн Цвете
Търговска марка Демоница
Реалните изображения ДА

0 Коментари относно този продукт

Добави мнение

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Вие също може да искаш

Винтажное Сватбена Рокля Копчета От Тюл С Открити Рамене, Луксозна Рокля На Принцеса С Аппликацией, Vestido De Новия За Жени

Изложба на продукта сватбена рокля, винтажное, тюл, копчета,с открити рамене, изискано, апликации, принцеса, за събиране на реколтата, рокля, vestido de новия,жена ние продаваме само дрехи.в комплекта не са включени
169.83лв. 308.76лв.

Гореща Русалка Стил Рибя Опашка Долната Пола Аксесоари за Сватбени Рокли с обръч

За рокли, пришити на поръчка, моля, попълнете по-долу формат и ни предлагат в момента на поръчката.или се свържете с нас, ние сме винаги на ваше разположение. 1. бюст: ___ см / инч 2. талия: ___ см /инч 3. бедрата: ___
30.34лв. 38.90лв.