6 Двойки медиальных и латеральных силиконови стелки за танкетке - Коригиращи лепило вложки за обувки За изравняване на крака, облекчаване на болката

Оценка
0
0 Коментари

19.98лв. 24.65лв.
Брой:

Универсален размер: Тези ортопедични гел за вмъкване в средната и страничната танкетке са достъпни както за мъжки, така и дамски обувки САЩ размер 5+. Това не в пълен размер стелка.

Ергономичен дизайн: Предвижда ИЗКАЧВАНЕ до 4 ГРАДУСА за обръщане или обръщане глезена и лечение плоскостопия, подошвенного фасциита, ахиллова сухожилията, стресови фрактури, фрактури на долната част на крака, тесни точки на нервите на долните разклонения, синдром на ток възглавници и пяточного бурсита.

Лесна употреба: Носете медиално, за да се определи прекомерно пронацию, противодействующую удара на коленете си и выворотам глезените.Носете отстрани, за да се определи супинацию, предотвратяване на кривоногость и дислокация на глезена.

Висококачествен материал: Изработен е от траен и мек вливат в гел материал, който лесно се износва, за многократна употреба.Той е подходящ за ежедневна употреба и абсолютно незабележим.

Нескользящая: Самозалепваща дизайн позволява стелькам да останат на място през цялото време.Освен това, вие можете да изтриете лепкави остатъци, с втулки, за да ги използват отново.Силни лепкави възглавнички за пети притежават силни адгезивными свойства.

Коригиращи Лепило Гел Вложки За Обувки

Силиконови стелки за танкетке средната и страничната част на петата за супинации и пронации, Коригиращи лепило гел вложки за обувки за носа краката, изравняване на крака, болки в коленете

Подходящ за различни видове обувки

Вмъкване на разположение както за мъже, така и за жени, един размер подходящ за всички видове обувки, включително, сандали, обувки с плоска подметка, модел обувки, кожени обувки, спортни обувки, ботуши, и т.н.

Лесни за изпълнение инструкции

Стъпка 1: Уверете се, че обувките чиста и суха

Стъпка 2: Отлепете самозалепваща капак

Стъпка 3: Поставете обшивки на правилното място, че ще ви помогне да поправи стойката си.

Стъпка 4: Щракнете върху вмъкване и се наслаждавайте

(Моющаяся, множество, устойчива на плъзгане), Самозалепваща лента.

Количество: 6 двойки

цвят: бял

Материал: Силикагел

размер: 10,2*3,5 cm

Съдържание на опаковката:

3 * комплект чаши за долните възглавници (6 двойки)

Приятелски бележки

1. Преди да използвате тези вложки, уверете се, че обувките чист.Лепило агент в основата не ще да работи перфектно, ако те попаднат в калта.

2. Ако не е достатъчно лепкава, моля, изплакнете ги с хладка вода, оставете ги да изсъхнат и ще можете да ги използвате отново.

Само посоченото съдържание е предпоставка други стоки, които не са включени.

Забележка: светлинна стрелба и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на продукта на снимката е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е +/- 1- 3 виж

Произход Континентален Китай
Материал PU
Търговска марка ФГХГФ

0 Коментари относно този продукт

Добави мнение

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Вие също може да искаш

Няма игра, Няма Живот Нула Riku Cosplay Ботуши Обувки По поръчка на Всякакви размери

Материя: изкуствена кожа моля, обърнете внимание: параметри за размера на обувките отговарят на стандарт китай, моля, консултирайте се с таблицата по-долу размери на обувки, за да намерите подходящия размер. ако
112.21лв.

Унисекс falt крака На Високи токчета Супинатор Обувки Спорт Бягане Гел Стелки, подложки Поставяне Cushion10 Двойката = 20pcsPS18

В австралия/нова зеландия: безплатна доставка за ems, ако поръчката надвишава 300 долара в сащ/канада: безплатна доставка по dhl/fedex, ако поръчката надвишава 350 долара в обединеното кралство/германия/италия и т.н.:
26.37лв. 29.29лв.