Костенурка Плюшен Играчка Сладката Костенурка Мек Плюшен Играчка За Прегръдки Реалистична Фигурка На Костенурка Спящата Плюшен Играчка Кавайная Мека Играчка За Животните

Оценка
0
0 Коментари

20.95лв. 41.90лв.
Брой:

Описание:

Искаш обнимашек?Нашата играчка плюшен с фигурки на костенурки е изключително гъвкав и е подходящ за прегръдки.Ще се радвате на тази очарователна стоп-моушън възглавница!Много мека, с ярки изрази, тази фигурка на животно - любим спътник за рассказывания истории, по време на сън или когато имате нужда от прегръдка.

Спецификация:

Име: Плюшен кукла с набивкой Костенурка

Материал: пуховый памук

Стил: костенурка

Размер: 30 см/11,81 инча, 40 см/15,75 инча, 60 см/23,62 инча

Опаковъчен лист: Плюшен играчка Костенурка * 1

Вижте по-подробна информация за продукта

1. Мек плюшен играчка костенурка: Плюшен играчка костенурка добавя топлина и любов във вашия дом.Компресиране на тази меки плюшени играчки може да се вдигне още по-голям стрес и да ни направи по-спокойна.Подходящ е за хол, спалня, офис, автомобил и на всяко друго място, където ви харесва.

2. Предпочитан материал: Мека играчка-костенурка е мека, удобна, добре обработена, хубаво и лесно за почистване.Плюшен играчка с фигурки на костенурки е здрав и е изработена от предпочитан настоящият futon материал.

3. Широко приложение: Фигурки плюшени играчки костенурка имат широко приложение, можете да ги използвате в качеството на възглавници за сън в спалнята, слот за играчки, възглавници за хвърляне, украса за партита с животни, награди за класове в училище, свързани с темата на океана и т.н.

4. Сладка декорация за дома: плюшен играчка с костенурката е светла и сладка.Независимо дали декоративна възглавница за детска стая или като приветлив спътник, да се радвате на сладък стил.Добавяне на визуален интерес към вашия домашен декора.

5. Смислен подарък: Искам смислен подарък?Плюшена играчка костенурка - това е уникален подарък, който семейството може да оставите имате прекрасни спомени, създаването на ексклузивна колекция от бижута.

Тема Герой телевизия и кино
Материал Памук
Препоръчителна възраст 12+y
Попълване на Полипропилен Памук
Пол Унисекс
Произход Континентален Китай
Характеристики Плашилото и Плюш
Сертифициране УИИИ

0 Коментари относно този продукт

Добави мнение

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Вие също може да искаш

Kawai Котешка Лапа Мека Играчка Плюшен Котешка Лапа Въздушна Възглавница Начало Декор Легло Хвърли Възглавница

Kawai котешка лапа мека играчка плюшен котешка лапа въздушна възглавница начало декор легло хвърли възглавница особености: 100% новост и високо качество материал: мек плюш и полипропилен памук размер: 70 см опаковка:
38.86лв. 45.71лв.