Голям гоблен красива гора голям стенен хипи стенен бохемски гоблен мандала стенно художествено украса

Оценка
0
0 Коментари

8.87лв. 17.72лв.
Брой:

Здравейте!Добре дошли в нашия магазин!Качеството е на първо място с най-доброто обслужване. клиентите - на всички наши приятели.

Продукт: Гоблен

1. МАТЕРИАЛ: Висококачествена полиестерна тъкан от микрофибър, леки, преносими, удобни, меки, приятни за кожата и издръжливи.

Размер:

90x75 см

150x100 см

150x130 см

150x150 см

200x150 см

230x150 см

230x180 см

300x200 см

2. 100% чисто нов и високо качество арт гоблен, изработен от висококачествена полиэстеровой peachtree на кожата -осигурява елегантен външен вид и мекота на копринено на допир!Това е традиционно произведение на изкуството е изцяло за превръщането на вашата стена, на стая или легло.

3. Тези цветя, гоблени, изработени от 100% лек полиестер с ръчно обработени ръбове, различни ярки цветове и отчетливи линии, тези уникални и разнообразни гоблени достатъчно трайни, както за вътрешна, така и за външна употреба.

4. Тези гоблени може да се използва като одеяла за пикник, спално бельо, плажни кърпи, подложка за йога, покривки за маса, пердета и, разбира се, като на гоблен или стенен декор или покривки за плаж, на общежитието на колежа.

5. Машинно пране - само се сушат.Машинно пране в студена вода за щадящем режим на сушене в перална машина при ниска температура, да не се избелва и да не се гали.

6. Кръст Бод Пакет включва: 1 бр. гоблен

7. Поради измервания, направени на ръка, в действителност може да бъде разликата в 1-3 виж Разликата в изображението ще доведе до някои различия в цвета на изображението.Благодаря ви за вашето разбиране.

Тагове: манистский гоблен, красив гоблен, гръцки гоблен, ретро-гоблен, эрен гоблен, гоблен jyj, c гоблен, крафт-гоблен, зелен гоблен, творчески гоблен.
Стил Обикновена
Форма Правоъгълник
Модел красив естествен гора, Обикновен Боядисани
Материал 100% Polyester
Номер на модела ZQ21443
Продажба На Килими парче
Тип дизайн Живописният
Рамка No
Вид почистване Ръчно пране, Машинно пране
Дизайн красив естествен гора
Произход Континентален Китай
Техника Тъкани

0 Коментари относно този продукт

Добави мнение

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Вие също може да искаш

килими savonnerie килими 90 линии ръчно плетени Palace ecbdsav 010

Моля, обърнете внимание, че килима не е идеално хоризонтален, когато бяха направени тези снимки.криви линии на килима - това не е дефект, а само резултат на линии, гънки на килима се дължи на факта, че той не е бил
11 228.84лв.

1БР Домашен Гоблен Бохемски Гоблен Украса на Стаята Стенни Плат Мандала Украса Тъкан Гоблен

Описание: продуктът е произведен от матирано тъканта материал, който на допир е леко мазен, не еластични, а дигитален печат има ярки цветове и не избледнява. уведомление 1. поради различните източници на светлина
18.51лв. 23.43лв.

споткнувшаяся Тъкан килим килим Ръчно Плетени Голяма Дневна Геометрична Спални Турското Вълнена Плетене

Вълнени ръчно изработени килими килим, килим за хол, прикроватное юрган за спалня, коридор, средиземноморски стил, 4046gc131yg2 ес. - длинноволокнистая вълна прави килим е особено траен. - вълна, естествено е в състояние
266.37лв.

Bubble Kiss Модерен Начало Декор За Спалня, Килими, Cartoony Кръгла Мат С Писмото Принтом, Килим За Хол, Холна Масичка, Нощни Мат

Добре дошли в нашия магазин имаме собствена фабрика, всичко има в наличност и по фабричните цени. -материал: полиестер -цвят: както е показано на фигурата. -осъществяване включва в себе си: едно нещо -размер: 40x40
11.54лв. 19.25лв.