Порцеланова чаша в скандинавски стил, чашата за кафе с блюдцем, определени за начало на британския пном пен, Чаена Чаша, Сервировочная лъжица, чаша за мляко, Коледен Подаръчен комплект

Оценка
0
0 Коментари

53.00лв. 64.64лв.
Брой:

Добре дошли, за да го изпрати от името.За поръчки на едро натиснете, за да се свържете с продавача, и аз ще ви дам добра отстъпка.

Това ще ти хареса.

Ако направите поръчка за сега, ние ще изпратим стоката възможно най-скоро.

внимавай:

1. Цвят може да се различават малко в зависимост от дисплея.

2. Поради ръчно измерване се допуска отклонение в размер на 0,1-1 виж

3. Ако пратката, която сте получили, е повреден, моля, не се повикване на спорове и не оставяйте отрицателна обратна връзка.Моля, първо се свържете с нас и ние ще решим този проблем за вас.Не се притеснявайте!

ръководство

Добави в кошница-> продължи пазаруването-> Преглед на количката за пазаруване-> проверка на всички стоки-> Купи сега-> изберете начин за покупка-> да потвърдите плащането.

Доставка

1. Всички поръчки се изпращат в рамките на 1-5 работни дни след извършване на плащането.И информация за проследяване ще се актуализира в рамките на 5-7 работни дни

2. Ние изпращаме ви парцел DDU, "Мита и данъци не плаща", вие носите отговорност за плащането на всякакви допълнителни такси за митническо оформяне, ако това се случи.

3. Това е нормално, че част от икономическата и стандартна доставка не е налична цялата информация за проследяване, ако имате въпроси, не се колебайте да се свържете с нас навреме.

4. Срок за доставка: Обикновено това отнема около 7-30 работни дни след изпращане на.Но понякога доставка може да бъде отложено за след 30-60 работни дни, тъй като времето за доставка може да се промени, особено в сезона на отпуските.

Рекламации и връщане на парични средства

1. Вие имате право да се върнете и да обменят стоки, а също така съдържа им в добро състояние.

2. Забележка: Моля, свържете се с нас преди връщането на стоките.Много благодаря

Обратна връзка и комуникация

1. Ние винаги правим всичко възможно, за да помагат постоянно ви.

2. Ние много ценим вашето ранното потвърждение, когато сте получили вашия продукт.

3. Ние поддържаме високи стандарти за качество и се стремим към 100% удовлетвореност на клиента!Ние ценим 5-звездни положителни отзиви, това е добре за нашия дългосрочен бизнес.

4. Моля, свържете се с нас веднага, преди да ни остави да неутрална или отрицателна обратна връзка или отворете спор, ние ще направим всичко възможно, за да реши проблема.

Тагове: маслен кафе, чаша Дядо Коледа, пътна кафеена чаша, органично музикална играчка музикален инструмент, поръчайте истински порцелан, дебела японската керамична чаша, керамично блюдо в скандинавски стил, чаша за кона, чаша муги, чаши за кафе.
Спецификация 5
Керамични тип Костен Порцелан
Тип Чаши за кафе
Материал Керамика
Произход Континентален Китай
Форма л. в пакет
Сертифициране CE / EU, CIQ, УЕП, LFGB, SGS
Вид съдове за пиене Чаши
Аксесоари с всички
Характеристика Екологично чист, Съхраняват
Стил Европа

0 Коментари относно този продукт

Добави мнение

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Вие също може да искаш

Висококачествен Луксозен Наргиле Наргиле Преносим Зелен Стъклен Наргиле С Тыквенным Дъно

Доставка: - време за подготовка: на нас ни отнема от 1 до 3 работни дни, за да подготвят вашата поръчка е в съответствие с нашите многобройни поръчки всеки ден. - време на доставка: 1. e-packet/e-ems ems//ali express стандартна
54.62лв. 78.04лв.