20pcs Нескользящие Кадифе, Закачалки, Щипки За Флокированных Панталони, Палта Облекло, Панталони Клип Домашна Организация Закачалки За Дрехи

Оценка
0
0 Коментари

30.34лв. 43.35лв.
Брой:

Описание:

* Скоби за кадифени закачалки здраво закрепени към вешалкам, че увеличава пространството за съхранение, както и тези от кадифе скоби за отпечатъци са достатъчно здрави, за да издържат на ежедневна употреба.

* Скоби за панталони, за да кадифени закачалки са достатъчно здрави, за да издържат на ежедневна употреба.

* Използвайте кадифе, клипове, закачалки, за да закачите бельо отвън тежка - здрав улавяне няма да позволи на дрехите си, се вее на вятъра, трябва да имате!

* Тези кадифе скоби за разстояние за закачалки от Corodo - универсално и практично допълнение към вашия гардероб!Нашите клипове, закачалки надеждно прикрепени към всяка закачалка, slimline, което ви предлага допълнително място за съхранение на дрехи, което може да бъде адаптирано за всеки предмет дрехи.- Добри клипове за кадифени закачалки, тези пластмасови скоби за отпечатъци са достатъчно здрави, за да издържат на ежедневна употреба.

Спецификация:

размер: около 2,75 "x 0,86"x 0,86"

количество: 20 бр

Списък на пакетите:

20 * кадифе закачалка

Забележка:

1. Истинският цвят на продукта може да се различават малко от изображения, показани на уеб сайта, причинени от много фактори, като например яркост на монитора и яркостта на светлината.

2. Моля, оставяйте малко отклонение на данните при ръчно измерване.

Тип инсталация Виси
Сгъва или не No
Произход Континентален Китай
Се разширява или не No

0 Коментари относно този продукт

Добави мнение

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Вие също може да искаш