Актуализация на Ken Johnlennon 325 Jetglo 6 Струни Черна Електрическа китара с Двоен Корпус, Къс Скала с Дължина 527 мм

Оценка
0
0 Коментари

782.62лв.
Брой:

За нас

1. Аз съм честен и надежден продавач, моля, доверете ми се!

2. Обещанието на нашата компания: Високо качество + високо качество на обслужване + Бърза доставка + разумна цена!!!

3. Моля, свържете се с мен по всяко време.Ако сте търговец на едро, моля пишете ми на електронната поща за да научите най-добрата цена, благодаря!

4. Аз съм продавач на електроенергия и най-големият продавач в Китай.Аз също дълго време, за да правя бизнес в други търговски сайтове.

например, ebay, www.oberstadt.eu, tradetang, Amazon и така нататък.Имам богат 8-годишен опит в продажба на китари.

Имаме собствени фабрики и много доставчици в Китай, които могат да ми доставят много добри продукти.По този начин, аз мога да предостави най-добрите продукти, на най-добрата цена, най-доброто обслужване.очаквам с нетърпение възможността да води добър бизнес с всички мои приятели в

на целия свят.Аз ще бъда един от най-добрите партньори!

специализира само в электрогитаре и басах, изработени по поръчка: "Ние ще създадем электрогитару, която ще ви изключителен звук и отлична играбельностью, оптимизирана в съответствие с вашите лични предпочитания, и всичко това с най-високи качество, красота и изключително внимание към детайла.Ние сме опитни строители и и вратовете.Ние произвеждаме нашите бас корпуса и маточната от различни изпитани, отлично звучене дървесина, като предлага възможности, които не можете да закупите с рафтове.Ние можем да създадем за всеки, който има индивидуален дизайн, който той би искал да създаде, в съответствие с техните спецификации.Ние правим всичко възможно, за да отговарят на вашите мечти, постоянно стремящи се към недостижим съвършенство.Само най-доброто, единственото по рода си, създаден специално за вас! "

ОПАКОВКА: Нашата китара идва с пенопластовой предавателна кутия, лесна за носене и с достатъчна сигурност за китара,

Доставка

1. Ние много внимателно упаковываем всяка стока в пяна и кутия.Цялата пратката ще пристигне в добро състояние!

Преди да взема един колет, моля, проверете я.Ако установите, че пратката е счупена, моля, откажете се

за да го вдигне.Благодарим ви.Пратката ще бъде върната за мен.Когато аз ще го направя, аз ще ви изпратим нова

вместо това.

2. Обикновено ние доставяме стоки на най-EMS (EMS много по-бързо и по-безопасно, отколкото CPAP.Ако EMS не може да се стигне дотам, ние ще използваме вместо това CPAP.) и декларирате, ниска цена, за да може

плащайте по-малко митниците.След изпращане на стоките, ние ще изпратим имейл, номер за проследяване.

Можете да следите своята стока онлайн.

3. Обикновено ни е необходимо 1-7 дни за стоки, които плащате, са били готови за изпращане, след потвърждаване на плащане dhgate.com .

Обикновено ние използваме EMS за изпращане на товари, за ДА гарантираме на нашите клиенти получаване на стоката в минимални срокове.

Тагове: китара firebird, електрическа китара, електрическа китара с високо качество, les paul китара, китара niteo finish.
Сертифициране Няма
Произход Континентален Китай

0 Коментари относно този продукт

Добави мнение

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Вие също може да искаш

Под наем силикагел защитен ръкав велосипеден компютър гумен калъф (включва и фолио) За IGPSPORT IGS50/IGS60/IGS216

Настолен защитен ръкав igpsport igs50 материал от силикагел защита на торчащей машини защита от падане никакво обезцветяване, без избледняване мека и лесно моющийся mailto: 1 чанта + 1 фолио (не включва компютър)
7.50лв. 11.54лв.

5 бр. Велосипеди МЕХАНИЧЕН прожекции за Canyon GP0160-01 EP0721-01 Lux CF SL SLX Team LTD Крайградски WMN Pathlite: 7 лоста за превключване на предавките

моля, обърнете внимание на цената само за 5шт закачалки за екипировка!!! моля, погрижете се за това, че материалът на велосипед закачалки е от алуминиева сплав! моля, уверете се, че закачалка е подходящ за вашия
84.37лв. 172.17лв.