Козметична Чанта Във Формата На Котешки Паста За Зъби, Косметичка С Цип, В Чантата, Подарък За Рожден Ден За Момичета, Най-Добрите Приятели, Сестра, Дъщеря

Оценка
0
0 Коментари

16.08лв. 24.75лв.
Брой:

Описание:

Нашата чанта за съхранение е мила и креативную форма на паста за зъби за котки, това е чудесен подарък за жени и деца.Когато излизате навън, може да приведе в ред своята червило, молив за вежди, парфюми и други козметични принадлежности.

Спецификация:

Заглавие: Сладка Котешка Косметичка

Размер (приблизително): 22*6,5 cm/8,66*2,55 инча

Материал: ИЗКУСТВЕНА кожа, метал, полипропилен

Опаковъчен лист:

Чанта за съхранение * 1

Забележка: Всички размери на продукта се измерват с ръка, може да има някои незначителни грешки, моля, извинете ни, моля, обърнете се към самия продукт.

Гаранция за удовлетвореност: Ние ще ви предоставим висококачествено сервизно обслужване, моля, бъдете сигурни за закупуване.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас!

Опаковъчен лист:

Чанта за съхранение * 1

Забележка:

Поради различния осветление и настройки на екрана цветът на продукта може да се различават малко от изображението.

Поради разлика в ръчен измерения, моля, имайте предвид разликата в размер на 1-2 виж

Вижте по-подробна информация за продукта

1. 【Креативна чанта за съхранение на】 Уникална форма на паста за зъби и на живо котешки модел, скъпа котешка косметичка ще ви позволи да върви в крак с модата.Красив и практичен, той ще се превърне в изискан декорация на спалнята на момичетата и маси за грим.

2. 【Удобен на пипане】 Тази чанта за съхранение е много приятна на пипане и не можете да я изпусне.Защитете своя грим, като едновременно защитава кожата на ръцете.

3. 【Разкриваща дизайн】 Гладка светкавица, долна капачка козметична пътна чанта може да бъде свалена.След разопаковане можете да видите с един поглед, бързо да изберете желания грим и приведени в ред, червило, молив за вежди, парфюми и други козметични принадлежности.

4. 【Преносим и компактен】 Практичен дизайн косметичек удобно в переноске, подходящи за туристически и бизнес пътувания и не заема твърде много място в раницата.

5. 【- Добрия избор на подаръци 】 Красива и практическа косметичка за съхранение на козметика и хапчета, контактни лещи, закуски, канцеларски материали за студенти и т.н., Кой ще се откаже от такъв подарък?

Произход Континентален Китай
Тип Чанта за Съхранение
Материал Нетъкан текстил

0 Коментари относно този продукт

Добави мнение

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Вие също може да искаш