1 Бр. Преносим Масажор За Шийния Отдел на Гръбнака, Рамото, Врата, Пулса на Шийката на Електрически Протектор, Топла Шийката на матката, Компрес За гръбначния Стълб, Инструмент Z5A1

Оценка
0
0 Коментари

21.79лв. 31.14лв.
Брой:

Описание:

Тип на зареждане: Micro USB

Мощност: DC 5v/1A

Време за зареждане: около 1 час

характеристика:

Масажор за врата използва нискочестотен електронен импулс и използва електронен импулс за симулиране на различни методи на масаж, за да се облекчи болката във врата и умора раменете, физически тонус, подобряване на кръвообращението и подобряване на качеството на съня.

U-образна форма и ергономичен дизайн, изработка на врата спокойна масажно устройство по-подходящ за вашата врата, толкова по-удобно и по-хуманен.

Постоянна температура интелигентно топлинно налягане, облекчава болката във врата и раменете, помага на циркулацията на кръвта и подобрява качеството на съня.

Може да начислява такса: общата стойност е около 1 час.

Красив и лек дизайн: идеален за пътуване, пазаруване и т.н.

За семейството, приятелите, любовници, най - добрите подаръци за Деня на бащата, подаръци за Деня на майката, коледни подаръци и т.н.

6 корона [6 пълни режими, 9 настройки кутия] Щракнете върху бутона старт, 4 режима на масаж, 15 настройки кутия, лесна работа.

Коментар:

1. Допускане за ръчно измерване е 2-5 г. Моля, не обръщай внимание на своя заместник.

2. Поради разликите между различните екрани изображение може да не отразява действителния цвят на продукта. много ви благодаря!

3. Цвят на артикул - това е цветът на опаковката на продукта

Пакетът включва:

1 * устройство за масаж на врата

1 * USB кабел

1 * ръководство на потребителя

Уважаеми клиенти, добре дошли в нашия магазин.Можете да се свържете с нас, за да получите по-подробна информация за този продукт.ние сме готови да ви отговори възможно най-скоро.

Тип елемент Масаж и Релакс
Сертифициране CE
Произход Континентален Китай
Търговска марка Първото слънце
Прилагане ШИЯ
Материал ABS

0 Коментари относно този продукт

Добави мнение

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Вие също може да искаш

Масажни Камъни Масаж Натурален Енергизиращ Масажен Камък Набор От Горещ Спа Рок Салон За Тяло Спа С Чанта

Описание: идеално средство за запазване на топлината камъни за дълго и релаксиращ масаж нагревателен чанта може да се използва за отопление на камък непосредствено след подаване на напрежение. удобен и
12.99лв. 22.02лв.

Мигли От Изкуствено Кадифе с Кошачьим Око 3D Тънки 10 Двойки Зрелищни Дълги Мигли Едро Инструмент За Грим

Скъпи приятели.добре дошли в моя магазин. благодаря ви за вашата подкрепа.тъй като това е нов магазин, той се нуждае от повече и по-добро сътрудничество.цената на продуктите е много ниска.можете да проследите
13.83лв. 23.07лв.