Електрическа Кафемелачка Высокомощная Кафемелачка Богат На Функции Зърнени Култури, Ядки, Подправки Машина За Мелене На Кафе На Зърна Черен Пипер От Неръждаема Стомана

Оценка
0
0 Коментари

50.87лв. 87.71лв.
Брой:

Уважаеми Изпращачът /Дистрибутор:

Ние сме професионален едро и доставчик на едро дропшиппинга в www.oberstadt.eu.Той може да предоставя качествени продукти, без никакви фактури, полици и квитанции, QR код, промоции или лого е търговска марка на опаковката за повторен бизнес.

Някои от въпросите, които могат да ви притеснява във връзка с дропшиппингом и търговия на едро на услугите, както следва:

1. Това е директна продажба или търговия на едро?

се поддържат.На опаковката не ще се появи името на вашия магазин и информация за купувача, можете да използвате изображение на нашите стоки, вие можете директно да препродават нашите продукти в сайта, без да се притеснявате за проблеми с авторски права.

2. Как да решим проблема с качеството?

Да бъдеш уверена в това, че проблемът е свързан с продукт, ние подкрепяме възстановяване

3. Търговец на едро (голямо количество), за да получите повече отстъпки?

Моля, свържете се с центъра за обслужване на клиенти, за получаване на изключителни връзки за отстъпка

4. След като поставите поръчка за дропшиппинг, ние можем да изпратим вашата поръчка с бърза доставка до всяка точка на света с валиден номер за проследяване.

5. Ние можем да обработват повече от 2000 поръчки на ден, и ги изпраща в продължение на 48 часа след получаване на плащането.

6. VIP-отстъпки и връзки на плащане са достъпни за поръчки за доставка и се обърнете към екипа за поддръжка на клиенти за получаване на допълнителни отстъпки.

7. Ако искате да разширите своя бизнес, ние също ще се радваме да стане ваш агент по продажби в Китай.

8. Ние сме горди да ви помагаме да търсят и да предлагат на други популярни продукти за дропшиппинга на базата на снимки и коментари, получени на пазара.

Моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако имате нужда от някоя допълнителна координация по отношение на вашата пратка.

Електрическа Кафемелачка 220 V/110 Богат На Функции Зърно Машина За Подправки, Ядки, Зърна, Домашна Кухня Зърно За Опесъчаване Машина От Неръждаема Стомана

Спецификация:

- Режим на работа: полуавтоматична

- Мощност: 400 W/300 W/200 W

- Управление на включване: Бутон

Щепсел: Щепсел EU / US

- Материал: неръждаема стомана 304

Характеристики:

- Лекота на работа и почистване.

- Уникален дизайн и класически стил, които ще допринесат за повече удоволствия в живота си.

- Изработена от материали от неръждаема стомана, устойчив на корозия, не е токсичен, полезен е за здравето и притежава добри механични свойства.

- Когато ви омръзне, можете ръчно мелене на чаша кафе, за да се освежите.

- Можете да като подарък привидеть за семейството си, приятелите си или на своя възлюбен.

- Тази машина също може да мелене на кафе, зърнени храни, ядки, боб и други лекарства.

БЕЛЕЖКА:

Поради разлика в осветлението и предпочитанията на екрана цветът на продукта може да се различават малко от представени на снимките.

Номер на модела HJ175
Тип МЕЛНИЦА
Тип мелници Мелници за Сол и Пипер
Материал Метални
Характеристика Екологично чист, Съхраняват
Произход Континентален Китай
Вид на метал Алуминиева сплав

0 Коментари относно този продукт

Добави мнение

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Вие също може да искаш

6шт Луксозен Мини Украшение САМ Аксесоар Аксесоар Дядо Коледа

Описание търсите професионална украса дядо коледа?вие сте в търсене на декорации за своето коледно парти?ако е така, погледнете по-нататък!нашето професионално украса дядо коледа трябва да отговарят на вашите
12.12лв. 22.86лв.

Креативна Ретро-старомоден Керамична Купа С две уши, Чиния за Спагети, Салатница, Домакински и Кухненски Прибори

Описание заглавие: ретро-чиния материал: керамика стил: ретро форма: кръгла цвят: бял на сцената се от: всекидневна / спалня / десктоп / нощно шкафче / къща / фестивал / фирма / кабинет списък на опаковки 1хпластина забележка 1.
44.63лв. 87.50лв.

Луксозен Crystal Кадифе за Красота Покривки Чаршаф Салон за Красота Коралов Руно Фланела Масаж СПА Сабнаны С/без Дупки

Modname=редактор характеристики: висококачествено кадифе плат. красив цвят, мека консистенция.материал: полиестер тип: с отвор, без дупки, цвят: виж вариант на размер: 80x200/120x220 см с дупка/без отвори пратката включва:
8.78лв. 9.23лв.

Устойчив на Укусам Моларна Играчка за Кучета Гумена Форма на Динозавър със Звънене Играчки за Домашни Любимци

Устойчив на укусам моларна играчка за кучета гумена форма на динозавър със звънене играчки за домашни любимци спецификация: функция: това е играчка за дъвчене за кучета, която се използва за смилане на зъбите
32.09лв. 47.89лв.

Универсален Кухненски Сервировочная Лъжица с Прорези От Неръждаема Стомана 304 Гладка Текстура

Описание: материал: шумовка от неръждаема стомана 304, сверхпрочная размер: около 23 см x 8 см x 2,5 см/9,06 инча x 3,15 инча x 0,98 инча подаръци: празници, рожден ден подаръци за семейството, приятелите или любители кухня. с
5.40лв. 10.78лв.

Генератор на Водород Вода Алкална Чайник Акумулаторна батерия За Преносим Чисти Бутилки С Вода, Богата на Водород H2, 420 ml

Материал на корпуса чаша: стъклен материал обем: 420 мл концентрацията на водород: 600-900ppb време на електролиза: 3 минути работна температура: 50 ℃ по-долу цвят: сребрист материал: стъкло + неръждаема стомана
62.58лв. 77.25лв.