Играчка-Пъзел с Птици, Птици, Пъстри, Логически Пъзели и Игри Интелигентни, Гладки за Папагали, Папагали, Папагалите

Оценка
0
0 Коментари

36.56лв. 63.02лв.
Брой:

Играчка-Пъзел с Птици, Птици, Пъстри, Логически Пъзели и Игри Интелигентни, Гладки за Папагали, Папагали, Папагалите

Функция: 1. Материал от неръждаема стомана: Играчка за ухапване изработени от неръждаема стомана, която е трайна и устойчива на укусам, безопасна и нетоксична, както и не причинява вреда на здравето на домашните животни.

2. Забавни играчки за птици: Когато птиците хапят, банка плавно се върти по резьбового пръчка, която предизвиква интерес у птиците.

3. Стимулируйте упражнения за птици: Цветни има играчки могат да подобрят работата на мозъка на птиците и да помогне на попугаям да се обучават и поддържане на здравето.

4. Полиран и лъскав: играчки за домашни животни от неръждаема стомана, полиран гладко, без чеп, и няма да навредят на птиците по време на игра.

5. Цветни: наситените цветове могат да привлекат вниманието на папагали и развиват способността им да се диференцират в цвета.

Спецификация:

Вид на стоката: Играчка за птици

Материал: Неръждаема стомана, Пластмаса

Предназначение: Пъзел с птици, Образователна играчка

Списък на пакетите:

1 х Дъвчене играчка

6 х Пластмасови Винтови Играчки

1) Ние приемаме плащане чрез Alipay, West Union, TT. Всички основни кредитни карти се приемат чрез сигурна плащане процесор НАБИРАТЕЛНИ.

2) Плащането трябва да бъде в рамките на 3 дни от датата на поръчка.

3) Ако не можете да направите своята поръчка веднага след приключването на търга, моля, изчакайте няколко минути и опитайте отново. Плащането трябва да бъде завършен в рамките на 3 дни.

Доставка

1. ДОСТАВКА ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ. (С изключение на някои страни и APO / FPO)

2. Поръчки се обработват своевременно след потвърждаване на плащането.

3. Ние изпращаме стоки на най потвърдена адреси на поръчката.Адрес на вашата поръчка ТРЯБВА да съвпада с адреса на доставка.

4. Показани изображения не са действително стока и са предназначени за вашата помощ.

5. ВРЕМЕТО за ДОСТАВКА на УСЛУГА се предоставя на превозвача и не включва почивните и празнични дни.Време за доставка може да се промени, особено в сезона на отпуските.

6. Ако не сте получили своята пратка в посочения период, моля свържете се с нас.Ние отследим изпращането и ще се свържем с вас възможно най-скоро с отговор.Нашата цел е задоволяване нуждите на клиентите!

7. Поради състоянието на запасите и на разликата във времето ние ще изпратим вашата стока с първата ни достъпни на склад за бърза доставка.

8. Ние, търговец, не носим отговорност за вносни мита, отговорността за това се носи от купувача.Всеки спор, предизвикан от това, е неоснователно.

9. Купувачът, моля, предоставете cpf или cnpj, ще ви бъде по-добре да си по-бързо.Благодаря

Рекламации и връщане на парични средства

1. Имате 7 дни, за да се свържете с нас и на 30 дни да върнете продукта от датата на получаването му.Ако този продукт е на ваше разположение повече от 7 дни, той се счита за използван, и ние НЯМА да се ДАВАТ ви за ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА.Изключения НЕ се случва!

Произход Континентален Китай

0 Коментари относно този продукт

Добави мнение

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Вие също може да искаш

Voltron Легендарният Защитник Кухня Начало Декор Магнит За Хладилник Отварачка За Бутилки от Бира, Кола 58 мм

Услуги 1. нашият екип за обслужване на клиенти е насочено към осигуряване на най-високо ниво на обслужване на клиентите, и на нашите специалисти за обслужване на клиенти е винаги готов за решаване на всякакви
4.24лв. 4.60лв.