Познай Коя Керамични Кафеена Чаша Corgi Най-Добрата

Оценка
0
0 Коментари

11.52лв. 20.97лв.
Брой:

Бяла керамична кафеена чаша също е подходящ за приготвяне на чай благодарение на много удобно дръжката.

СИГУРНО е ПЪЛЕН: защитени в солидна кутия за подарък с защитно фолио за сигурна доставка.

Всички на любимите си напитки.Идеален както за топли, така и за студени напитки, като кафе, чай, мляко, сок, вода, спортни напитки, коктейли и млечни шейкове, шоколад, какао, бира, вино, коктейли за партита и почти всичко, което идва на ум.Работи и като чаша-молив случай!

Нека вашата чаша ще каже за вас: нашата забавна необичайна чаша "Не бъди придурком" достатъчно остроумна за да предизвика усмивка у всеки, независимо дали сте си у дома или на работното място, на бюрото или в стая за почивка.Дайте усмивка на всеки човек от вашия списък с дарби, независимо дали това е колега, колега, приятел, член на семейството, значими други, или някой друг.

Това са най-добрите, прости и в същото време готини подаръци, те трябва да бъдат едновременно индивидуални и функционални, и затова тази чаша - фантастичен избор.

Бели чаши, изработени от висококачествена керамика.

1. Здрава чаша за топли или студени напитки, с удобен голям дръжка.

2. Дизайн, отпечатани от двете страни.

3. МИЯЛНА МАШИНА И МИКРОВЪЛНОВА ПЕЧКА НЕ СЕ ДОПУСКАТ.

4. Изображения не са напукани, не изчезват, без кора и не царапаются.

5. Опакована в здрава подарък кутия за сигурна доставка.

За специални случаи - нашите силни керамични чаши, ще стане чудесен подарък за любителите на кафе или чай.Най-добрите забавни идеи за подаръци за деня на бащата, рождени дни, свети Валентин, Коледа, деня на св. Патрик, деня на майката, детски душата и други радостни реклами.Хумористичен подарък за вашия брат или сестра.Подарък за вас или вашите колеги.Идеален подарък, ако търсите уникален подарък за приятел или член на семейството.

Форма Дръжка за ръка
Спецификация 1 pcs
Вид съдове за пиене Чаши
Материал Керамика
Целта Универсален
Керамични тип Порцеланови
Стил Модерен стил
Характеристика Екологично чист, Съхраняват
Произход Континентален Китай

0 Коментари относно този продукт

Добави мнение

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Вие също може да искаш

2022 Нов Честита Нова Година, Рожден Ден, Нова Година Фойерверки Акрилна Части За Кексчета Украса На Тортата

Спецификация. заглавие: карета торта материал: акрил цвят: червен размер. подарък 2022: 13,5*11,5 см/5,31*4,53 инча честита нова година: 14,2 *12,5 см/5,59 *4,92 инча пакетът включва: 1 * вставная плоча забележка: 1.
1.93лв. 3.22лв.

60 СМ Коледно Украсени с Надуваем Балон PVC Гигантски Големи Топки Коледа Коледни Декорации Играчка Топка, Без Светлина

1. материал балон за украса на коледната серия. 2. невероятни ярки цветове.всеки балон има силен, ярък, наситен и очарователен цвят. 3. форма на сфера.след надувания той се превръща в кръг, като плажна топка! тип:
34.55лв. 43.73лв.

Гъвкава Каишка за Системата на Папагала, Тяговый Въже за Тренировки на Открито с Крило на Ангел

Гъвкава каишка за системата на папагала, тяговый въже за тренировки на открито с крило на ангел технически характеристики: той е изработен от латекс, копринени дъвка, която може да се регулира по размер и която
4.92лв. 9.46лв.

Многофункционална Пенопластовая подплата за чекмеджета За кухненски шкафове, Хладилници, чекмеджета, шкафове (12 x 196 см)

Многофункционална пенопластовая подплата за чекмеджета за кухненски шкафове, хладилници, чекмеджета, шкафове (12 x 196 см) премиум материал --- декоративна хартия за лигавицата на кутии за рафтове изработени от
16.52лв. 22.95лв.