1000шт Лъжица Сухо Мляко 5 г на 10 ml Мерителна Лъжичка Лъжичка Пластмасови Мерителни Лъжички Кухненски Принадлежности За Печене

Оценка
0
0 Коментари

301.28лв. 334.75лв.
Брой:

Материал: Пластмаса

Цвят: Прозрачен

Размер: като на снимката

Капацитет: 5 g, 10 мл

Видима Опаковка

Обикновено ние обработваме вашата поръчка, в рамките на 24-72 часа, но ние не можем да гарантираме сроковете на доставка се дължи на различни митническите закони и международни пощенски пратки.Моля, разрешете почти 4 седмици за доставка за международната пощенска поръчка.Ние също така предлагаме експресна услуга международни поръчки.И ако имате нужда от бърза доставка, моля, свържете се с нашия екип за поддръжка на клиенти, за да получите помощ.Извиняваме се за причиненото неудобство.

Ние изпращаме САМО на адрес Alixpress.Моля, уверете се, че вашият адрес в Alixpress съвпада с адреса на доставката преди да се плати.

Вносни мита, данъци и такси не са включени в цената на стоката или разходите за доставка.Отговорност за тези разходи се носи от купувача.Тези такси обикновено таксата е фирма, която осъществява доставката на пратки (доставка), или когато сте приели стоки?не бъркайте ги с допълнителни разходи за доставка.Не оставяйте отрицателна обратна връзка, не се обърна към нас за помощ.Моля, първо се свържете с нас, ако имате някакви проблеми.Ние се стремим да отговорим на всички съобщения колкото се може по-бързо.

Тагове: мерителна лъжичка 10 гр ., лъжица от неръждаема стомана с тегло 10 грама, гел 5g galaxy, мерителна лъжичка с обем 50 мл, 30 вилица лъжица, стъклена лъжица 10 бр, мерителна лъжичка на всеки 10 мл, калъф zflip 5g, мерителна лъжичка обем 80 мл, пластмасова лъжичка е 5 грама.
Сертифициране CIQ
Номер на модела ZC2251
Характеристика Екологично чист
Материал Пластмаса
Търговска марка ETRSUNTECH
Тип Измервателни инструменти
Тип измервателни инструменти Мерителни Лъжици

0 Коментари относно този продукт

Добави мнение

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Вие също може да искаш

Луксозен Crystal Кадифе за Красота Покривки Чаршаф Салон за Красота Коралов Руно Фланела Масаж СПА Сабнаны С/без Дупки

Modname=редактор характеристики: висококачествено кадифе плат. красив цвят, мека консистенция.материал: полиестер тип: с отвор, без дупки, цвят: виж вариант на размер: 80x200/120x220 см с дупка/без отвори пратката включва:
8.78лв. 9.23лв.

тренировъчен чайник преносим възглавница за седалката на тоалетната чиния и отпадането за вода

Описание: в зависимост от размера на капачки тоалетна и тоалетна възглавници, може да скроить по ваш вкус.лепило залепете калъф за седалка до повърхността и е много красив предмет за баня през зимата. tt лесно
1.34лв. 2.44лв.