10 вида цветя, годни за консумация Пигмент Дръжка четка Хранителен Оцветител Писалка За Рисуване на "Бисквитки" Скърпвам Инструменти За Украса на Торта, Торта Печене САМ draw tool

Оценка
0
0 Коментари

6.35лв. 8.83лв.
Брой:

ДЕКОРИРАНЕ на ХРАНА се ПРЕВЪРНА в ЗАБАВНО И ЛЕСНО: Тези ярки хранителни оцветители са изключително лесни и вълнуващи за употреба!Сега всеки член на вашето семейство може да опитате ръката си в де любимите си лакомства.Освен това, тези ярки смес от хранителни оцветители не испачкают дрехите си, така че можете да дадете воля на въображението си, без да се притеснявате за нея.Тези дръжки са подходящи за отпечатване на шаблон, штамповок или създаване на рисунки от ръцете на всяка твърда повърхност, за да се храни.

ПЕЧЕНИ ЕКСТРИ са СТАНАЛИ ПО-ЦВЕТНИ: пакет 10 прекрасни и высокопигментированных цветя са годни за консумация на мастило, които ще се издигнат оформяне на ястия на ново ниво.Всяка писалка съдържа внимателно подбрани цветови смеси, които не променят текстурата или вкус на вашите любими деликатеси.Те са вкусни, както и ярки.

100% БЕЗОПАСНИ И годни за консумация: цветни смеси внимателно проектирани и произведени в Китай.Всяка писалка съдържа безопасни за хранителни продукти, които са одобрени от FDA хранителни бои, които също да доставят 100% удоволствие!

Срок на годност: 18 месеца.

Препоръка: След всяка употреба се изтрие няколко пъти с чиста бяла хартия и покривайте я, за да се предотврати изсушаване на влагата се дължи на продължително излагане на въздух.Препоръчително е да използвате възможно най-скоро след контакт с храни.

Опаковката включва: 1 бр. Хранителен оцветител

Тагове: начин на приготвяне-печене в кухнята, бял хранителен оцветител за глазура, набор от годни за консумация маркери за торта, Храна, Писалка за рисуване.
начин на съхранение Да се съхранява на сухо и хладно място
Номер на модела XJ417
Тип инструменти за печене и Сладкарски изделия Форма за торта / Яйчен Пай
Произход Континентален Китай
Категория продукти Пигментная Дръжка
Тип Инструменти за печене и Сладкарски изделия

0 Коментари относно този продукт

Добави мнение

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Вие също може да искаш

Електрическа Кафемелачка Burr Преносима Автоматична Картечница Burr Мелница За Кафе на Зърна USB Акумулаторна Мелница

Електрическа кафемелачка burr преносима автоматична картечница burr мелница за кафе на зърна usb акумулаторна мелница капацитет за съхранение на зърна: 30 грама кафе на зърна източник на захранване: usb зареждане цвят:
46.33лв. 57.18лв.

Amishop Високо Качество, Красив Прекрасен Брои Комплект За Кръстат Бод Лилава Луна Страхотна Богиня На Нощното Небе

Високо качество хит на продажбите, брои комплект за кръстат бод, лилава луна, страхотна богиня на нощното небе безплатна доставка от производителя amishop заглавие: лунна фея брой бримки: около 204x300 шевове цвят
37.41лв. 39.80лв.

Универсален Кухненски Сервировочная Лъжица с Прорези От Неръждаема Стомана 304 Гладка Текстура

Описание: материал: шумовка от неръждаема стомана 304, сверхпрочная размер: около 23 см x 8 см x 2,5 см/9,06 инча x 3,15 инча x 0,98 инча подаръци: празници, рожден ден подаръци за семейството, приятелите или любители кухня. с
5.40лв. 10.78лв.