Рамадан Мубарак Набор От Балони Рамадан Мубарак Вечерни Латексови Балони Звездите И Луната Азбука Балони За Декорация На Дома На Рамадан

Оценка
0
0 Коментари

18.37лв. 36.73лв.
Брой:

Описание:

Балони Рамадан Мубарак позволяват бързо да създадете весело празнично настроение на Мубарак, за да отпразнуват Ейд ал-Фитр, с мюсюлманско семейство и приятели, весело празнично настроение за всички.Можете да го закачите на стената или да се прикрепят към маса, на стол или на прозореца, за да създаде зашеметяващ визуален ефект, който ще направи вашето парти още по-интересно.

Спецификация:

Име на продукта: Комплект балони Eid

Материал: алуминиево фолио + латекс

Количество: 66 бр.

Опаковъчен лист

Текстов банер Ейд Мубарак * 1

Балон от Фолио с Лунна Звезда * 1

Пентаграмът фольгированный топка * 3

Балон от фолио с четырехконечной звезда * 3

Ейд Мубарак Латексови балони * 48

Балони с конфети * 8

Дозиране * 2

Вижте по-подробна информация за продукта

1. Здрав материал: Украса за партита Рамадан Мубарак е от здрава алуминиево фолио и латексного материал.Прекрасни звезди, луни и кръгове непременно ще изглежда добре.

2. Атрактивна и привлекателна: Набор от балони Eid Mubarak Moon Star е проектиран с уникален дизайн.С атрактивен и привлекателен външен вид, той може да бъде добре украсена за дома и празници.

3. Атрактивна украса за партита: балон за парти в чест на свещения месец Рамадан Мубарак - това е атрактивна украса за парти, което създава весело празнично настроение.Хубаво прекарайте време със семейството си.

4. Широк спектър на приложение: колекция от балони Eid Mubarak има широк спектър на приложение.Можете да го окачите на стената или да се прикрепят към маса, на стол или на прозореца, за да създаде зашеметяващ визуален ефект.

5. Смислен подарък: Искам смислен подарък?Балон за парти в чест на свещения месец Рамадан Мубарак - това е уникален подарък, който семейството може да си тръгнете с красиви спомени, създаването на ексклузивна колекция от бижута.

Материал Памук
Извинение Ейд ал-Фитр
Произход Континентален Китай
Модел звезда
Електронен NO

0 Коментари относно този продукт

Добави мнение

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Вие също може да искаш