Раници за Носене на Котки Космическа Капсула Вентилирует Прозрачна Чанта на Колела за Коте, Одобренную Авиокомпания, Количка за домашни Любимци с Мека Подплата

Оценка
0
0 Коментари

288.58лв. 577.14лв.
Брой:

Спецификация: 【Переноска за домашни любимци】Уникален и креативен дизайн на колелата за разходки на открито и за пътуване, можете да го използвате и за превозване на малки кучета или котки. 12,2 "L x 14"W x 18,8"H, одобрен от повечето авиокомпании под седалката.Важно: Моля, проверете изискванията на авиокомпанията си преди да предприемете пътуването си. 【Мощна вентилация】7 големи вентилационни отвори от двете страни и отпред, вентилатор вградени отгоре, просто кликнете върху бутона, за да отворите вентилатор, за пълна вентилация пренасяне и количка за котки изисква само 20 секунди, за да се осигури свеж въздух за кожени деца. 【Дизайн прозрачни прозорци и мека подплата】 Прозрачен прозорец позволява на котката да се насладите на гледката.В комплект с раница за пътуване с мека подплата за домашни любимци, който ще осигури вашата котка спокойно място за комфортно пътуване.И също така може да се използва като котешки легла в стаята. 【Осветите нощта за домашен любимец】 Вградени 2 меки led нощни лампи, просто щракнете върху бутона за управление на осветлението, могат постепенно да се отразят на вътрешното пространство, което позволява на вашия домашен любимец ясно да види околността и като ви позволява да наблюдавате вашия домашен любимец през нощта.ЗАХРАНВА ОТ ЗАХРАНВАНЕТО! 【Функционален и моющийся】 Раница за пътуване puppy е изработена от материали ABS + PC е водоустойчив и лесен за почистване.Отлично качество на изработка, устойчивост и защита от надраскване.Препоръчителното тегло: 0-16 паунда за малки и средни котки, 0-15 паунда за кучета, малки кученца.

Материал: ABS + PC

Размери: 12,2 "Д x 14"W x 18,8"В

Цел: Животни в рамките на 18 килограма

Опаковка: 1x чанта за котки, 1x подложка за котки, 1x каишка и инструкция

Характеристика

Чанта-переноска за котки с колела, позволява лесно прехвърляне на домашен любимец.

Висококачествени материали, безопасни за домашни любимци, водоустойчива и лесно почистваща.

Елате с мека подплата, осигурете вашия домашен любимец максималният комфорт и сигурност.

Котките обичат да следи внимателно за неговото обкръжение.Прозрачен прозорец осигурява отлична видимост за домашни любимци.

Повечето авиокомпании одобрени за използване под седалката.Важно: Моля, проверете изискванията на авиокомпанията си преди да предприемете пътуването си.

Тагове: детска количка bai, l котешки раница, домашни любимци прозрачен пръстен, количка за домашни любимци hundebuggy, дизайнерски чанти-пренасяне за котки за пътуване, количка за домашни любимци bongo, котешки поли, детска количка за малки кучета, взаимодействующая играчка-домашен любимец лисица, чифт детски колички.
Произход Континентален Китай
Материал Пластмаса
Тип на затваряне Бутон за свързване
Тип котка
Търговска марка ВОФОРД

0 Коментари относно този продукт

Добави мнение

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Вие също може да искаш