10 бр/пакет ЗЪБИ КАЛИ ДЪЛГИ ЗЪБИ ГОСПОДАРКА компютърно обучение Окачване в Скротума Мъжки Устройство на Целомъдрието Калис зъби устройство на целомъдрието Пръстен с шипом

Оценка
0
0 Коментари

739.12лв. 778.02лв.
Брой:

Много ви благодаря, че сте посетили нашия магазин. всички наши продукти са изработени от сертифициран 100% от медицинска неръждаема стомана.Пазете се от по-евтини продукти, произведени не от цялата хирургическа стомана, а от хромирана стомана или стомана с ниско качество.Ние пуснем това одобрение само в нашите изделия от 100% хирургическа стомана.

Разширено устройство на целомъдрието Kali's Teeth - това е идеалното средство за мъчения, така и за мъжки за целомъдрието.Това направи различни съоръжения пръстен представлява вериги с шипове, насочени навътре, за еротични сексуално отричане.Устройство на целомъдрието Kali's Teeth - това е наистина една от най-жестоките играчки компютърно обучение, на разположение на пазара.

За да се сложи този продукт, поставете устройството на целомъдрието Kali's Teeth на прът до пълна ерекция.Когато собственикът е развълнувана, пръстен става съща, и шиповете започват да копае в пениса, пречи ерекция.

Можете също така да направи от него с пръстен за пенис с шипове.За тази цел се поставя в основата на пениса и яйца и го заключете катинар.Или можете да го превърнете в интересна устройство за разтягане на топката, като я около скротума, тестисите.

НОВ модел с вграден ключ.Уникален дизайн.ЗЛАТНИ ДЪЛГИ ЗЪБИ!По-дълъг, по-резки, по-плътен.Този нов модел е с 16 мм зъби срещу само на 10 мм от популярния модел.Винтове могат да се затягат за максимално удоволствие от отхвърляне.Адаптируйтесь до всички размери на пениса.Това направи различни съоръжения пръстен за член представлява стоманена скоба с шипове, насочени навътре, за еротични сексуално отричане! 2 броя на зъбите удоволствие.Зъбите Кали не даде милост на марионетке от плът, и когато замък ще си дойде на място, те ще се окажат напълно в твоята власт.Ерекцията не е позволено, или... болезнено.Създавано чувство на спиращи дъха и го учи как да контролирате вашето възбуда.По този начин, това е едновременно и устройство срещу ерекция, и устройство срещу мастурбацията.Малки и леки, Kali's Teeth много незабележимо и незабележими под панталони.ИДЕИ ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ на устройството Kali's Teeth могат да служат на няколко цели, в зависимост от това, каква дисциплина искате да приложите: Ефективно устройство на целомъдрието.Поставете го около ствола на пениса му, след това, когато той настъпи ерекция, върховете ще копае в неговата най-чувствителната плът. Халка за пениса с шипове.За тази цел се поставя в основата на пениса и яйца и го заключете катинар.Уред за разтягане на топката, като я около скротума, тестисите.РАЗМЕР: Адаптира към всички размери с помощта на регулируеми винтове. Вътрешен диаметър 1,5 инча (без зъби), с дължина на зъбите 16 мм, те действат МАТЕРИАЛ: медицинска неръждаема стомана, гарантирано няма ръжда, хигиенично и много здраво СЪДЪРЖАНИЕ на ОПАКОВКАТА И НЕПРИКОСНОВЕНОСТТА на личния живот: Включва 1 зъб Кали, 1 кадифена торбичка, 1 мини-отвертка, 1 замък, 1 комплект ключове.Винаги идва в отделна опаковка.

Тагове: целомъдрието на главата на пениса, 35 пояс за вярност, играчки cbt, cbt дамски дрехи секс, конектор nokia мъжки, изтегляне на кали linux, кали вела, мъжете спайк, устройството тъпи играчки, целомъдрието с метални шипове.
Тип елемент Пръстени за пениса
Секси провокативна No
Произход Континентален Китай
Непристойная снимка No
Търговска марка MAGICRAE СМ
Номер на модела 049ЛИН
ЗЪБИТЕ КАЛИ устройство на целомъдрието на зъбите кали
Сферичен растяжитель за зъби Калис Инструменти за изтезания
Материал Неръждаема Стомана
Забавяне на еякулацията пръстен за пенис
Брой парчета Една единица за измерване на

0 Коментари относно този продукт

Добави мнение

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Вие също може да искаш

VATINE Вибриращ Cockring Пенис Симулатор За Възрастни Секс Стоки Мъжки Мастурбатор Еротични Секс Играчки за Мъже

Характеристики: изработен е от висококачествен материал, tpe, мек и удобен. изключете вибрациите, можете да я използвате тайно. конструкция с винтови резби вътре увеличава удоволствието от стимулация. намалете
15.84лв. 24.36лв.

10 режими на Скорост, Силен Вибратор Със Заек, Женски Мастурбатор, Дилдо, Вибратор, Стимулатор на Клитора, Масажор, Секс Играчки За Жени

Магистралата силен вибратор със заек, стимулатор на клитора, масажор за точката g, секс играчки за жени, женски мастурбатор, секс магазин характеристики: висококачествен силикон с 10 комбинации от режима на вибрации водоустойчив
41.35лв. 45.94лв.