5 бр./6 бр. Комплект Четки За Рисуване на Художника, Високо Качество, Найлонови Косми, Дърво, Черна Дръжка, Акварел, Акрил двигателят е с мазителна Четка, Стоки За Бродерия

Оценка
0
0 Коментари

15.65лв. 31.29лв.
Брой:

Описание на продукта

Характеристики :

Дръжка за коса е изработена от висококачествен найлон, дръжката е изработена от дърво, мека коса и здрава дръжка, за да бъде трайна.

Този набор от акрилна четки за рисуване включва в себе си 5 различни размери, които да задоволят повечето от вашите творчески нужди в рисувах, от дебели тампони до обяснения.

Имаме четири различни дизайна накрайници за дръжки: наклонен връх и Кръгла съвет, Плосък накрайник, през цялата съвет за нокти, за различни цели използване в живописта.

Фините четки ви позволяват да извършвате фина ограничаване и художествена картина с висока точност, като достига тесни, малки петна и малки точки.

Това е отличен подарък за художници, студенти, младежи, деца и начинаещи, а също и за всички, които получават голямо удоволствие от рисуване.

Този набор от синтетични мини-четки за рисуване на детайли идеален за акварельных, акрил, эмалевых, маслени, винил или гуашевых бои.

Индивидуално изработени ръчно с превъзходно качество на изработка, затова с този набор от четки за рисуване не се разпада боя с дръжки, не са изкъпани, гл.

Найлонови косми, четки остават меки и гъвкави след почистване, и те не се разпада след почистване.

Те също са подходящи за създаване на нийл арт, рисуване за изящни художествени занаяти на вашия ногте.

Материал: Дърво, найлон

Размер: 9*27 см

Цвят: Черен

Опаковка: 5 бр./компл. Четка за рисуване

ЗАБЕЛЕЖКА

1. Моля, оставяйте малко отклонение при измерването.

2. Поради разлика в светлина и екрана цвят на продукта може да се различават малко от цвета на снимките, благодаря за разбирането.

Тип набиране NO
Тип продажба на едро NO
Материал за коса Найлон
Материал дръжка Дърво
Произход Континентален Китай

0 Коментари относно този продукт

Добави мнение

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Вие също може да искаш

Многофункционална Пенопластовая подплата за чекмеджета За кухненски шкафове, Хладилници, чекмеджета, шкафове (12 x 196 см)

Многофункционална пенопластовая подплата за чекмеджета за кухненски шкафове, хладилници, чекмеджета, шкафове (12 x 196 см) премиум материал --- декоративна хартия за лигавицата на кутии за рафтове изработени от
16.52лв. 22.95лв.

Ретро Абстрактна Rainbow Цветен Бохо Изгрев Залез Реколта Облак Звезди Хипи Момиче Козметична Завеса За Душ

Скъпи приятелю, радвам се да се запознаем с вас оттук :-) ние сме фабричным производител на всички видове пердета на душата могат да бъдат конфигурирани по поръчка.ние също така предлагаме дропшиппинг по целия
23.24лв. 35.22лв.