6 в 1 Отварачка за няколко Консерви, оборудване запечатване на Кутията за Сода, Дръжки с Инструкции, Отварачка за Бутилки за готвач, Детска Кухня, Празничен Подарък, за Партита

Оценка
0
0 Коментари

16.12лв. 17.92лв.
Брой:

6 в 1 Отварачка за няколко Консерви, оборудване запечатване на Кутията за Сода, Дръжки с Инструкции, Отварачка за Бутилки за готвач, Детска Кухня, Празничен Подарък, за Партита

【Ергономичен】 Многофункционален открыватель за консерви 6 в 1, нескользящая конструкция защитава вашите ръце, намалява напрежението в китките и работи по-ефективно и удобно.

【Превъзходно качество на】 Удобен и икономичен, лесен за съхранение, лесно за почистване.Дори и децата могат лесно отваряне на буркани!

【Широко приложение】 тази комбинация ви позволява да използвате открывалку за бутилки в най-различни области на приложение.Отличен за отваряне на кутии с различни кухненски консерви, бира, напитки и т.н., запечатване кухненски пакети с цип и т.н. Всеки път, когато те ще ви трябват.

【Подкрепа на удовлетвореността на】 Ако продуктът е повреден или счупен по време на доставката, или имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас по всяко време.

Спецификация:

Материал: ABS + неръждаема стомана

Размер: 14,5 см

Цвят: Черен

Весовая натоварване: на 115.5 g

Съдържание на пакета: 1 х Отварачка за няколко кутии

Политиката за доставка и връщане:

1. Като цяло, ние изпълняваме поръчки в рамките на 24 часа след получаване на плащането.

2. Поща на Китай обикновен малък пакет плюс и Поща Китай регистрирана въздушна поща отнема около 15-60 дни.

3. Препоръчани доставка: стандартна доставка www.oberstadt.eu-по-стабилна, сигурна, бърза.

4. Предлагаме също и експресна доставка, като DHL, UPS, EMS и т.н., Моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако спешно се нуждаете в този или по-голям брой.

5. Ние приемаме рекламации и възстановявания в рамките на 15 дни след приключване на поръчката, моля, свържете се с нас.

Директна доставка и продажба на едро на:

1. Ние изпращаме стоки по целия свят, моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако имате някакви въпроси или проблеми.

2. Ние ще ви предложим най-добрата цена за продажба на едро и порекомендуем най-добрата доставка.

Коментари:

1. Моля, оставете 5 звезди за обратна връзка, ако сте доволни от нашите продукти и услуги, ние ще бъдем благодарни за това (стоки, както е описано в категория 5 звезди, съобщение, 5 звезди, време за доставка е 5 звезди).

2. Ако стоките, които сте получили, са били повредени или не се налага стила, моля, не оставяйте отрицателни мнения, моля свържете се с нас, ние ще се разберем с тях и ще проектира най-добрите решения, вашето удовлетворение-това е нашето движение, за да направи по-добре.

Тагове: бутилка децата скай, отварачка за зелени кутии, регулируема отварачка за консерви, детски сокове, отварачка за големи кутии, отварачка за силиконови кутии, бутилка децата са истински, бутилка детска мини, отварачка за консерви с капаци, бутилки с вода за деца amazon.
Характеристика Екологично чист
Предмет на Отварачка за бутилки 6 в 1
Тип Отваряне на бутилката
Материал ABS + неръждаема стомана
Тип на отваряне Отварачки за Бутилки
Произход Континентален Китай
Цвят Черен + Червен

0 Коментари относно този продукт

Добави мнение

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Вие също може да искаш

Злато Rose Gold Crown Номер Фолио Балон 1st 3st Рожден Ден, Сватба Балон Доставка на Baby Shower Украса Air Globos

Характеристики на продукта: име: набор от балони от фолио с номер цвят: бял/златен/rose gold/silver размер: 40 см материал: фолио качество: 1 комплект качество: 100% чисто нов и високо качество.опаковка: прозрачна опаковка
38.52лв.

LCD Дисплей Интелигентен Автоматичен Таймер за Напояване на Градински Маркуч За Поливане на Напоителна Система за Напояване

Пълен контрол: просто настройте таймера на система за подаване на вода, за да ви помогне да спестите вода и пари.дава възможност за извършване на ръчни и автоматични функции, за да се гарантира максимална свобода
53.33лв. 88.89лв.

Тревата Килими Билков Мат Пейзаж Фалшив Косене на Трева със Закрит и Открит Градина Подпори САМ Зелен Двор Украса

43,60 юана 22,44 юана 114,58 юана 146,85 юана 87,87 юана 40,54 юана 36,07 юана 12,81 характеристики: - устойчив на молци, на влага и мухъл, огнезащитни, не поедаемый молци, моющийся, лесен за почистване и прост срастване. - той широко
7.46лв. 10.23лв.